Baharı bekleyen kumrular gibiyim. Çiçek ve böceklerin kokusunu özledim. Hafta sonu ilk belirtilerini gördüm. Ancak keyfim yerinde değildi. TFF 1.Ligi'ni izledim. Süper Lig'den daha kaliteli müsabakalar izliyorum. Balıkesir-Yeni Malatya maçı heyecan doluydu. Futbol hata da, laubalilik de kabul etmez. Malatya 3 puanı Balıkesir'den rahatça alacağı maçı uzatmalarda yediği penaltı golü ile berabere bitirdi. Benim derdim, Manisaspor. Rakipleri haftayı galibiyetlerle kapatmış Levent Eriş'li Mersin İdmanyurdu bile deplasmanda Gaziantep Belediye'yi yenerek ligin altını yangın yerine çevirmişti.
Manisaspor-Bandırmaspor karşılaşması büyük önem taşıyordu iki takım içinde. Manisaspor sağı solu belli olmayan bir takım. Ayarını tespit etmek mümkün değil. Giresun ve Göztepe'ye enayice yenildiler.Her iki takımın da kader maçıydı. Manisaspor çıktı sahaya Ümraniye ve Eskişehir'e yaptığını Bandırma'ya da tekrarladı. Mucize bir sonuçla maçı kazanıp avantajla 12.sıraya yükseldi. Ligde tutunma provasında başarılı sınav verdi.
Maçı evde televizyondan seyrettim. 34.dakikada tabeladaki skora inanasım gelmiyordu. Manisaspor: 5 Bandırma: 1. Beş gole baktığımızda böyle akıl dolu vuruşlarla atılan golleri Süper Lig'de göremezsiniz. Savaş'ın, Bahattin'in ve İsmail Haktan Odabaşı'nın gollerdeki dokunuşları vuruş teknikleri beni mest etti. Bu maçta bu ligde yabancıların attıklarını saymazsak iki golcünün maçıydı. Manisaspor'da Bahattin, Bandırma'da Atabey fırsatçılığı ile bu ligin gözdeleriydi. Bahattin yine bu maçta klasını konuştururken Erman Bulucu, Atabey'i 90 dakika kilitledi. Adım attırmadı. Manisaspor bu oyun düzenini bozmazsa her takım karşısında başarılı olur. Yeter ki havalanmasınlar. Daha lig uzun bir maraton. Ne zaman neyle karşılaşacaklarını unutmasınlar. Zoru kolay başardılar. Manisaspor tarihinde Bandırma'yı böylece ilk kez yenmiş oldu. Tebrikler!..