TFF 1.Lig Play-Off mücadelesinde heyecan dorukta. Yarın Eskişehirspor ve Göztepe Süper Lig’e çıkmak için kıran kırana mücadele verecekler. İki takımda ligin hovarda takımı bana göre. Göztepe ve Eskişehirspor’un kadroları bu ligin üstünde. İki takımda bu işi Play-Off’a bırakmaması gerekirdi. Ama Play-Off mücadelesi yarı final maçlarında iki ekipte rakiplerini kolay geçtiler. Bir nevi beklenen final bizi bekliyor. Ben bu maçı heyecanla bekliyorum. Bana göre Türkiye Kupası finalinden daha zevkli bir müsabaka olacak. İki takımda gol yollarında etkili. İki takımın hocası da kırk baharın otunu yemiş. Mustafa Denizli Galatasaray’da yasadığı başarısız dönemi bu şampiyonluk ile unutturmak isteyecektir. Yılmaz Vural ise Play-Off finallerinde yaşadığı şansızlığı Göztepe ile kırmak isteyecek. Neresinden bakarsanız bakın nefes kesen bir karşılaşma olacak.

KARŞILAŞMAYA YOĞUN İLGİ VAR

Göztepe taraftarına satışa sunulan 13 bin 862 bilet rekor sayılabilecek bir sürede, 14 dakikada tamamen tükendi. Pazar günü Antalya Stadyumu'nda saat 21.30'da başlayacak karşılaşmada Göztepe tribünleri hınca hınç dolu olacak. Eskişehirspor tarafında da durum aynı. Biletler tükenmiş durumda. Tribünlerde de güzel görüntüler izleyeceğimizi düşünüyorum. İnşallah taşkınlık çıkmaz.

ANTALYA GÖZTEPE’YE UĞURLU GELİYOR

Sarı-kırmızılılar 1998-1999 sezonunda yine 18 yıl aradan sonra Antalya'da Süper Lig özlemine nokta koymuştu. Göztepe 18 yıl aradan sonra yine aynı kentte Süper Lig vizesini almak istiyor. 18 yıl önce Dinç Bilgin’in sponsor olduğu Göztepe’nin Çaykur Rizespor’u 1-0 yenip Süper Lig’e çıktığı karşılaşmayı Antalya’da takip etmiştim. Başkan Hamdi Türkmen ile günler öncesinden Antalya’ya gidip bu heyecanlı karşılaşmayı beklemiştik. Bu bakımdan Antalya’nın Göztepe’ye uğurlu geldiğini söyleyebilirim. Bakalım yarın bu uğur devam edecek mi? Hep birlikte göreceğiz.