TFF 1.Lig’de Pazar günü müthiş bir mücadele vardı. Neredeyse ligde mücadele eden tüm takımların kaderinin belirlendiği bir Pazar gününü geride bıraktık. Tüm maçlar aynı saatte başlamıştı. Bende Almanya’dan döner dönmez ayağımın tozu ile TRT Spor’u açtım televizyonun karşısına geçtim. Nefesleri kesen 90 dakikaları izlemeye başladım. Kader Manisaspor için ağlarını örecek miydi yoka örümcek ağından kurutulup ligde kalacak mıydı?  Maçlar başlamasıyla birlikte gol haberleri gelmeye başladı. Manisaspor maçı 0-0 iken bir bakıyorsun Samsun İzmir’de Göztepe’ye gol atmış, Bandırma müthiş bir galibiyet alıyor, Gaziantep Eskişehir’de öne geçen golü atıyordu. Stresim üst düzeydeydi.

İSMAİL’İN GOLÜ STRESİMİ AZALTTI

Tüm bunlara son veren isim İsmail Haktan oldu. İlk yarının sonunda attığı gol ile Manisaspor’u 1-0 öne geçirmişti. Bu golden sonra biraz rahatladım. Çünkü rakiplerin sonuçlarına baktığın zaman Manisaspor’a bir puan yetmiyordu.

PEROVİC ÖNCE ÜZDÜ SONRA GÜLDÜRDÜ

İkinci yarı penaltı kaçtığında eyvah dedim ama Perovic attığı gol ile son sözü söyleyen isim oldu. 2-0 sonra çok rahatlamıştım. Bu skor sonrası diğer maçların skorunun da önemi kalmamıştı. Çünkü Manisaspor kendi göbeğini kendi kesmişti. Hemen Hassüt Tevfik’i aradım. O da 19 Mayıs Stadyumu’nda maçı izlemişti. Sevincimi onla paylaştım. Manisaspor düştü kalktı derken bir sezonu kazasız belasız kapattı. Emeği geçen herkesi kutluyorum.

OKAN BURUK’LU AKHİSAR SÜPER

Futbol ilginç oyun hakikaten. Göztepe’de geniş ve güçlü kadrosuna rağmen TFF 1.Lig’de istenileni veremeyen Okan Buruk Akhisar Belediyespor’un başında harikalar yaratıyor. Takımın başında çıktığı 6 maçta tam 22 gol attı Okan Buruk’lu Akhisar. Müthiş bir performans. Bu fırtına Ankara’da da esti. Osmanlıspor’a karşı Akhisar 4-0 gibi net bir skor aldı. Akhisar Belediyespor’u imrenerek izliyorum.