SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta en yakın takipçisi Kocaeli Birlikspor'u 3-0 mağlup ederek puan farkını 10'a çıkaran lider Manisaspor zirvede yalnız kalırken, Manisa'da seyirci rekorunun kırıldığı karşılaşmada taraftarıyla barışmanın mutluluğunu da yaşadı.
Geçen sezondan bu yana maçlarını 300-500 kişiye oynayan siyah beyazlı ekip yaklaşık 5 bin futbolseverin izlediği müsabakada rakibini sahadan silerken, bu sezon kendisini mağlup eden ilk takım olan Kocaeli temsilcisinde de rövanşı almış oldu.
"Bu seyirci arkamızda olduğu sürece sırtımız yere gelmez" diyen Teknik Direktör Taner Taşkın, "En rahat maçlarımızdan birini oynadık. Futbolcularıma 'Çıkın Manisaspor gibi oynayın. İlk yarıdaki yenilgiyi telafi edin' dedim, nitekim dediğimi yaptılar. Sergilenen futboldan biz de zevk aldık, taraftarımız da. 10 puan farka rağmen hiçbir şey bitmiş değil. Önümüzde 10 maç ve alınacak 30 puan daha var. Hiç fark yokmuş gibi son haftaya kadar ciddiyeti elden bırakmayacağız" şeklinde konuştu.
KIRMIZI TESADÜF
Spor Toto Lig Kırmızı Grup lideri Manisaspor, takipçisi Kocaeli Birlikspor'u 3-0 yenerek şampiyonluk yolunda dev bir adım attığı maçı Sercan'ın 60'ıncı dakikada kırmızı kart görmesi yüzünden 10 kişiyle tamamlarken, Kocaeli'deki ilk karşılaşmada da aynı dakikalarda 10 kişi kaldıklarını hatırlatan Teknik Direktöer Taner Taşkın, "İki maçta da hakem kötüydü" dedi. İlk yarıdaki müsabakada Barbaros'un 57'nci dakikada oyundan atıldığını belirten Taşkın, "Bu maçta Sercan'a kırmızı kart gösterip beni tribüne gönderen hakem Yavuz Çetin hatalı karar verdi. Sercan'ın kırmızısı da, benim ihracım da yanlıştı" şeklinde konuştu.
AMED MAÇI HAZIRLIKLARI YARIN BAŞLIYOR
Manisaspor Spor Toto 2. Lig'in 24. haftasında Kocaeli Birlikspor ile oynadığı karşılaşmanın ardından bugünü izinli olarak geçirecek. Siyah-beyazlılar 1 Mart Salı günü saat 17:00'de Tarık Almış Spor Tesisleri'nde gerçekleştirecekleri antrenman ile 6 Mart Pazar günü saat 13:00'de deplasmanda
Editör: TE Bilişim