TFF 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Lider Manisa Büyükşehir Belediyespor, yarın saat 13.30’da Mümin Özkasap Spor Tesisleri’nde konuk edeceği en yakın rakibi Düzcespor maçının hazırlıklarını galibiyet parolasıyla tamamladı. Manisa Büyükşehir Belediyespor, yarın konuk edeceği rakibini mağlup ederse aradaki puan farkını 12’ye çıkaracak ve şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj yakalayacak.

TFF 3. Lig 1. Grupta esen Manisa Büyükşehir Belediyespor fırtınası yarında esmeye devam etmek istiyor. Hafta sonunda deplasmanda konuk olduğu maçta Erzin Belediyespor’u 3-0 mağlup ederek 47 puana ulaşan Manisa Büyükşehir Belediyespor, yarın da Mümin Özkasap Spor Tesisleri’nde  konuk edeceği Düzcespor’u gözüne kestirdi. Yarın oynanacak olan zorlu maç öncesinde Lider, Manisa Büyükşehir Belediyespor’un 47, 2’inci sırada bulunan Düzcespor’un ise 38 puanı bulunuyor.

YENERSE ARADAKİ PUAN FARKI 12’YE ÇIKACAK

Ligde son üç maçında hanesine 9 puan yazdıran Manisa Büyükşehir Belediyespor, yarın konuk edeceği Düzcespor’u mağlup ederse rakibiyle arasındaki puan farkını 12’ye çıkaracak.

İLK MAÇI DEPLASMANDA FARKLI KAZANMIŞTIK

Manisa Büyükşehir Belediyespor, ligin ilk yarısında deplasmanda konuk olduğu Düzcespor’u 4-0 farklı mağlup ederek, muhteşem bir skorla Manisa’ya dönmüştü. Ligin ilk yarısında Düzce 18 Temmuz Stadı’nda oynanan maçı Manisa Büyükşehir Belediyespor, Umut Kaya, Alper Akçam, İsmail Köse ve Ali Öztürk’ün golleriyle 4-0 farklı kazanmasını bilmişti.

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR’DA ÜÇ EKSİK

Hafta sonunda deplasmanda oynanan ve 3-0 kazanılan Erzin Belediyespor maçında kart cezalısı durumuna düşen Ufukhan Bayraktar, İsmail Köse ve sakatlığı devam eden Cihan yarın oynanacak olan Düzcespor maçında takımdaki yerlerini alamayacaklar. Bugün Teknik Direktörü Levent Devrim yönetiminde yaptığı antrenmanın ardından Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde kampa giren Manisa Büyükşehir Belediyespor maç saatini beklemeye başladı.

MANİSA FUTBOLU İÇİN BÜYÜK FIRSAT

Türk sporunun parlayan yeni yıldızlarından biri olan ve başta futbol olmak üzere birçok spor branşına önemli yatırımlar yapan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da yarın oynanacak olan Düzcespor maçı, futbol takımı için şampiyonluk yolunda büyük önem taşıyor. Yarın konuk edeceği Düzcespor maçını kazandığı takdirde bir ayağını 2. Lige atacak olan Yeşil Beyazlı temsilcimiz bu önemli maçta tribünlerin büyük desteğini bekliyor.

MAÇIN HAKEMİ BARKIN KARA

Yarın saat 13.30’da Mümin Özkasap Spor Tesisleri’nde  oynanacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor- Düzcespor maçını Barkın Kara yönetecek. Kara’nın yardımcılıklarını ise Mutlu Çiğdem ve Erhan Gündüz yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi ise Emre Küçük.

Editör: TE Bilişim