Ziraat Türkiye Kupası G Grubu'ndaki ilk maçında Bursaspor ile evinde 3-3 berabere kalan Akhisar Belediyespor ikinci sınavında Aydınspor 1923 deplasmanından 2-2'lik skorla 1 puan çıkarırken, yeşil siyahlı ekibin iki müsabakada kaydettiği 5 gol de Ricardo Vaz Te'den geldi.
Bursaspor randevusunda hat-trick yapan Portekizli futbolcu, kupadaki Ege derbisinde de Aydınspor 1923 filelerini 2 kez sarsmayı başardı. Takımının eleme turlarında Nazilli Belediyespor'u 5-2 mağlup ettiği maçta da 2 gol kaydeden 30 yaşındaki futbolcu, kupadaki gol sayısını 7'ye çıkarmış oldu.
KAFKAS'TAN GEÇER NOT
Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Ziraat Türkiye Kupası'nda 2-2 biten Aydınspor 1923 karşılaşmasında skordan çok bazı oyuncuların performansını beğendiğini söyledi. Maç boyuncu oyunun kontrolünün kendilerinde olduğunu belirten tecrübeli teknik adam, "Çok gol pozisyonuna girdik ancak ikisini değerlendirebildik. Bazı futbolcuların durumu beni ilgilendiriyordu, ondan da memnun kaldım. 2 maç sonunda 2 puanımız var fakat ben gruptan çıkacağımıza inanıyorum" diye konuştu. Aydınspor 1923'ü kutlayan Kafkas, Aydınlı futbolseverlere de teşekkür etti.
Editör: TE Bilişim