19 Mayıs Stadı'nda düzenlenen törene Kulüp Başkanı Bülent Baygeldi, Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Direktör Erkan Aslan, alt yapı antrenörleri ile birlikte sporcu aileleri katıldı. İlginin yoğun olduğu yaz okullarımıza bu yıl 150 sporcu kayıt olurken, Futbol Şube Sorumlusu Altan Çakıcı, yaz okullarına ilginin büyük olmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi. Çakıcı, "Evlatlarını siyah-beyazlı camiamıza emanet eden ve bizlere güvenen tüm ailelerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

KAYITLAR DEVAM EDİYOR

Yaz okullarına kayıtların devam ettiğini dile getiren Çakıcı, "Yaz okulumuza çocuklarını kayıt yaptırmak isteyen ailelerimiz 19 Mayıs Stadı ve Tarık Almış Spor Tesisleri'nde gelerek kayıtlarını yaptırabilirler" şeklinde konuştu.

ALT YAPIYA KAZANDIRILACAK

Yaz okullarına katılan ve yetenekli görülen sporcuların Grandmedical Manisaspor alt yapısına kazandırılacağını sözlerine ekleyen Çakıcı, “Uzman antrenörlerimiz eşliğinde antrenman yapacak çocuklarımız arasında yetenekli görülen sporcuları bünyemize katacağız. Manisaspor bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Türk futboluna yeni yetenekler kazandırmaya devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim