Grandmedical Manisaspor, 2018-2019 sezonunu dualarla açtı. Tarık Almış Spor Tesisleri’nde yaptığı ilk antrenmanla sezonun startını veren Siyah-Beyazlılar, zorlu maraton öncesinde kurban kesti. Törene Başkan Bülent Baygeldi, yöneticiler Yunus Emre Şahin, Altan Çakıcı, Muhsin Seven, Mustafa Pekçetin, Halil Arslan, Murat Emgener, Nurullah Aksöz, Serkan Özşen, Nadir Uzbasan katıldı. AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli de törene katılarak, takımı yalnız bırakmadı. Mersinli, yöneticilere, teknik heyete ve futbolculara başarılar diledi.

KURBAN KESİLDİ DUALAR EDİLDİ

Tarık Almış Spor Tesisleri’nde yapılan sezon açılışı öncesi kurban kesilirken, Başkan Bülent Baygeldi oyuncuların alınlarına tek tek kan sürerek başarılar diledi

ASLAN: “8 KİŞİ TRANSFER YASAĞINI KALDIRDI”

Antrenmanda gazetecilerin sorularını yanıtlayan teknik direktör Erkan Aslan, “Şuan da 19-20 yaş ortalamamız var. Bu çocukların 14-15 tanesi 1. Lig oynadı. Altyapıdan da kadromuza kattığımız oyuncular var. Gençlerle de her şeye hazırlıklıyız. Bu çocukların da bir şeyleri başarabileceğine inanıyorum. Şunun müjdesini verebilirim. 8 kişi transfer yasağını kaldırdı. Nuri Terliksiz, Savaş Yılmaz, Ozan Sol, Hakan Turan, Timur Karagülmez, Sait Karafırtınalar kaldırdı. Uğur Pamuk ve Umut Gündoğan ile görüşmelerimiz devam ediyor. Onlarla ilgili de bir sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum. Bu konuda ilerleme kat ediyoruz. Avukatları Emirhan Çeviker’e çok teşekkür ediyorum. Bizden hiçbir şey talep etmeden Manisaspor’un önünü açan bu arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Hepsi Manisaspor sevdalısı. Bu isimler yasağı açtı, diğerleri ne olacak? Bunun devam edeceğini düşünüyorum. Hepsinin yasağı kaldırmasını umut ediyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim