Son maçında Rota Kolejini 3-1 mağlup etmeyi başaran Manisa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımında keyifler yerinde. Gözünü şimdi deplasmanda oynayacağı İstanbul Bahçelievler maçına çeviren filenin sultanları bu maçı kazanıp yoluna devam etmek istiyor.

Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde zirve mücadelesi veren ve dün Tarık Almış Spor Salonu’nda nefesleri kesen maçta Rota Kolejini 3-1 mağlup ederek kritik bir galibiyete imza atan filenin sultanlarında yüzler gülüyor. Dört seti de muhteşem atmosferde oynanan Rota Koleji maçını kazanarak çok kritik bir galibiyete imza atan temsilcimiz, şimdi gözünü deplasmanda oynanacak olan İstanbul Bahçelievler maçına çevirdi.

MAÇ FAZLASIYLA İKİNCİ SIRAYA YÜKSELDİK

Çarşamba günü konuk ettiği Rota Kolejini mağlup ederek maç fazlasıyla ikinci sıraya yükselen Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kadın Voleybol Takımında  hedef şimdi deplasmanda oynanacak olan İstanbul Bahçelievler maçını kazanmak.  13 Şubat Salı günü Bahçelievler Salonu’nda oynanacak olan İstanbul Bahçelievler- Manisa Büyükşehir Belediyespor mücadelesi saat 16.00’da başlayacak.

ÇALIŞKAN, “ MUTLAKA KAZANMAMIZ GEREKEN BİR MAÇI KAZANDIK”

Ligde çok kritik haftalara girdiklerini söyleyen Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan, “ Dün, mutlaka kazanmamız gereken bir maça çıktık ve kazandık. Kesinlikle kaybetmeye tahammülümüz yoktu. Maça kötü başladık. Üzerimizde biraz stres vardı. İlk seti kaybettikten sonra, ikinci seti kazandık. Üçüncü sete de çok kötü başladık. Farklı yenik duruma düştükten sonra toparlandık ve bence bu sette biz maçı kazandık. Sporcularımızı kutluyorum. İlk maçta rakibimize deplasmanda mağlup olmuştuk. İlk maçın rövanşını aldık, yolumuza devam ettik. Bundan sonra yine zorlu maçlar bizleri bekliyor. Hedefimiz sezon sonunda hedeflediğimiz yere gelmek. Şimdi hedefimiz 13 Şubat Salı günü deplasmanda konuk olacağımız İstanbul Bahçelievler maçını kazanıp yolumuza devam etmek diye konuştu.

Editör: TE Bilişim