Baştan sona üstün oynadığı karşılaşmayı 3-0’lık net skorla kazanan Büyükşehir’in Sultanları, play-off yolunda önemli bir engeli daha kayıpsız aştı.

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi A Grubu’nda 22. Hafta mücadelesinde Manisa Büyükşehir Belediyespor, Bahçelievler Voleybol ile deplasmanda karşılaştı. Bahçelievler Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Manisa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Orhan Haşim Elmalı da takip etti. İki takım da karşılaşmaya istekli başladı. İlk teknik molaya kadar beraberliğin hakim olduğu ilk seti, 17-25 kazanan Manisa Büyükşehir Belediyespor 0-1 öne geçti. Yeşil beyazlı temsilcimiz ikinci sette de rakibine üstünlüğünü kabul ettirdi ve 20-25’lik skorla 0-2 öne geçti. İstikrarlı oyununu üçüncü sette de sürdüren Büyükşehir’in Sultanları, 13-25’lik skorla karşılaşmanın sonucunu belirledi. Bu sonucun ardından Manisa Büyükşehir Belediyespor, play-off yolunda önemli bir engeli daha aştı.

Salon : Bahçelievler Salonu

Hakemler: Soner Şener, Selçuk Görmen

Bahçelievler Voleybol : Ercesu, Büşra, Tülin, Bahar, Melis, Elif Nur, Buket, Duru, Merve, Ebrar

Baş Antrenör : Nurşan Güllü

Manisa Büyükşehir Belediyespor : Merve, Ece, Aybüke, Seden, Gamze, Vesovic, Herrera, Buse, Melis Ece, Selin, Selen, Yasemin, Buse Ünal

Baş Antrenör : Burhan Canbolat

Setler : 17-25, 20-25, 13-25 (0-3)

Editör: TE Bilişim