TFF 2. Lig Play-Off yarı final rövanş maçında 21 Mayıs Salı günü saat 16.00’da Vefa Stadı’nda, Fatih Karagümrük A.Ş. ile kozlarını paylaşacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor, Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde bu sabah yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamladı, İstanbul’da kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. İlk maçta elde ettiği 1-0’lık avantajlı skoru koruyup adını finale yazdırmak isteyen Manisa Büyükşehir Belediyespor’da tüm hesaplar final üzerine kuruldu.

TAŞKIN, “TÜM GÜCÜMÜZLE VE İNANCIMIZLA MÜCADELE VERECEĞİZ”

Manisa Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Taner Taşkın, Fatih Karagümrük’le oynayacakları yarı final rövanş maçı öncesinde yaptığı açıklamada, “ Hazırlıklarımızı bugün itibarıyla tamamladık ve hedefimiz final olarak belirledik. Bu takım şampiyonluğu hak eden bir takım. Oyuncularıma güvenim sonsuz. İnşallah adımızı önce finale, ardından ise Spor Toto 1. Lig’e yazdırmak için tüm gücümüzle ve inancımızla mücadelemizi vereceğiz” diye konuştu.

KIRMIZI KART CEZALISI YUSUF BALCIOĞLU FORMA GİYEMEYECEK

Mümin Özkasap Stadı’nda oynanan ilk maçta 72. dakikada kırmızı kart gören ve cezalı duruma düşen kaleci Yusuf Balcıoğlu, 21 Mayıs Salı günü saat 16.00’da Vefa Stadı’nda başlayacak olan rövanş maçında takımdaki yerini alamayacak. Fatih Karagümrük deplasmanında Manisa Büyükşehir Belediyespor’un kalesini Ersel Çetinkaya koruyacak.

KARŞILAŞMANIN HAKEMİ ÖZGÜR YANKAYA

Türkiye Futbol Federasyonu, TFF 2. Lig yarı final ikinci maçlarında görev alacak olan hakemleri açıkladı. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un deplasmanda karşılaşacağı Fatih Karagümrük maçında Özgür Yankaya düdük çalacak. Yankaya’nın yardımcılıklarını ise Uygar Bebek ve Cem Özbay yapacaklar. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Yiğit Arslan.

Editör: TE Bilişim