Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü faaliyet gösterdiği tüm branşlardaki sportif başarılarının sürdürülebilir olması ve oluşan yapının kurumsal bir yönetim anlayışı ile yönetilmesi için Naya Mühendislik ve Danışmanlık Hizmetleri firması ile “ Danışmanlık Sözleşmesi” imzaladı.

Kurumsallaşma adına dev bir adım atan Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, Naya Mühendislik ve Danışmanlık Hizmetleri firması ile “ Danışmanlık Sözleşmesi” imzaladı. Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde düzenlenen “ Danışmanlık Sözleşmesi” imza töreninde Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Bora Çaylan, Genel Müdür Alpaslan Kaya, ve Naya Mühendislik ve Danışmanlık firması yetkilileri Cem Naya ve Yeşim Atik hazır bulundular.

ÇAYLAN, “KULÜP VE PAYDAŞLAR ARASINDA İLETİŞİM GÜÇLENDİRİLECEKTİR”

Manisa Büyükşehir Belediye Spor Yönetim Kurulu Üyesi ve İdari İşler Sorumlusu Bora Çaylan, Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde düzenlenen” Danışmanlık Sözleşmesi” imza töreninde, yapılacak olan kurumsallaşma çalışmaları ile bugünün değil geleceğin düşünüldüğünü söyleyerek, “ Yapılacak olan kurumsallaşma çalışmaları ile bugün için değil gelecek düşünülerek, kulüp ve paydaşlar arasında iletişim güçlendirilecektir. Tüm paydaşların yönetim modeli içerisinde interaktif yer alması amaçlanmaktadır. Kulübümüzün bütün faaliyet alanlarında yapılacak işlerin doğru yapılmasına yönelik bir anlayış benimsenecek ve bu doğrultuda işler yürütülmeye ve denetlenmeye başlanacaktır. Başta mevcut yönetim kurulumuz ve kulübümüzün tüm birimlerinde görev alan sportif ve idari personelimiz tarafından uygulamaya konulacak ve kulübümüzü çağdaş bir yapıya ulaştıracak bu projenin tüm spor kamuoyuna hayırlı olmasını temenni ederiz” ifadelerini kullandı.

NAYA, “DAHA BAŞARILI BİR SPOR KULÜBÜ OLMA ADINA İLERLEYECEĞİZ”

Naya Mühendislik ve Danışmanlık Firmasından Kalite Sistemi Danışmanı Cem Naya ise, “ Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübüne daha kurumsal düşünmesi adına destek olmak için mevcut tecrübelerimizle elimizden geleni yapacağız. Sayın başkanın ve yönetim kurulunun katkıları ve yardımlarıyla hep beraber daha prestijli ,daha kurumsal ve daha başarılı bir spor kulübü olma adına ilerleyeceğimizi düşünüyoruz. Bize bu imkanı sağladıkları için yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim