Berke Tertip (2), Hüseyin, Sidarcan, İsmail ve Celal’in golleriyle Menemen Belediyespor’u farklı mağlup ederek şampiyonluğa uzanan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan, Yönetim Kurulu Üyeleri Özcan Nalbantlar, Gökmen Aytaç, Kulüp Genel Müdürü Alparslan Kaya, teknik heyet, futbolcular ve ailelerin şampiyonluk sevinci görülmeye değerdi. Tarihi ve anlamı Manisa Büyükşehir Belediyespor için çok önemliydi. Başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere, kulüp başkanı Mevlüt Aktan ve yönetim kurulu üyelerinin adeta üzerlerine titrediği genç futbolcular, kendilerine verilen emeklerin boşa gitmediğini gösterdiler ve Manisa Büyükşehir Belediyespor’un tarihinde bir ilke imza atarak,  Bölgesel Gelişim Ligi’nde şampiyonluğa uzandılar. Sezon başından bu yana şampiyonluk için ter döken, emek veren, antrenör Turgay Sütçüoğlu yönetimindeki Manisa Büyükşehir Belediyespor’un U-15 Futbol Takımı, Menemen Belediyespor’u 6-1 farklı mağlup ederek ligin son haftasında Manisa Sekiz Eylül Stadı’nda mutlu sona ulaştı ve Bölgesel Gelişim Ligi’nde 3’üncü Grup’ta şampiyonluk ipini göğüsledi. Şampiyonluk ipini göğüslemesi için mutlaka kazanması gereken Manisa Büyükşehir Belediyespor U-15 Futbol Takımı, maçın başlama düdüğünden son düdüğe kadar üstün bir mücadele ortaya koyduğu karşılaşmada Menemen Belediyespor’u, Berke Tertip (2), Hüseyin, Sidarcan, İsmail ve Celal’ın golleriyle 6-1 farklı mağlup ederek, Manisa Büyükşehir Belediyespor’un tarihine adını altın harflerle yazdırdı.   

MAÇIN SON DÜDÜĞÜNDEN SONRA MANİSA SEKİZ EYLÜL STADI BAYRAM YERİNE DÖNDÜ

Maçın son düdüğünün çalmasının ardından Manisa Sekiz Eylül Stadı adeta bayram yerine döndü. Başta Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan olmak üzere, yönetim kurulu üyeleri Özcan Nalbantlar, Gökmen Aytaç, teknik heyet, futbolcular ve aileler, şampiyonluğu doyasıya kutladılar. Manisa Sekiz Eylül Stadı, “ ŞAMPİYON MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR” sesleriyle inlerken, kulüp başkanı Mevlüt Aktan, şampiyonlukta emeğe geçen herkesi kutladı.

BAŞKAN AKTAN, “ SİZLER BU TAKIMIN GELECEĞİSİNİZ”

Sezon başından bu yana altyapı maçlarını yakından takip eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, Manisa Büyükşehir Belediyespor U-15 Futbol Takımını şampiyonluk maçında da yalnız bırakmadı ve genç futbolcuların sevincine ortak oldu. Genç futbolcuları kutlayan başkan Mevlüt Aktan, “ Sizlere her zaman inandık ve güvendik. Sizler bu takımın geleceğisiniz. Bizlere yaşattığınız bu sevinç için hepinize teşekkür ediyor ve alınlarınızdan öpüyorum. Sizler ilerleyen dönemlerde A takımın değişmez isimleri olacaksınız. Biz buna inanıyoruz. Durmayacaksınız ve çok çalışmaya devam edeceksiniz. Her zaman yanınızdayız ve yanınızda olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim