Şehzadeler Belediyesinin her yıl düzenlediği Amatör Spor Kulüpleri istişare toplantısı bu yılda düzenlendi. Amatör spor kulübü temsilcileri ile sabah kahvaltısında bir araya gelen Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Belediyesi olarak bu yıl amatör spor kulüplerine 147 bin 500 lira nakdi yardımda bulunacaklarını ifade etti

“TÜM BRANŞLARI DESTEKLİYORUZ”

Belediye olarak imkanlar dahilinde spora destek verdiklerini ve bundan sonra da desteklerinin devam edeceğini dile getiren Çelik, şunları söyledi:

“Amatör spor kulüplerimiz malzeme desteği noktasında sürekli destekler alıyordu. Ancak maddi noktada büyük sıkıntılar yaşıyorlardı. Şehzadeler Belediyesi olarak aldığımız kararla amatör spor kulüplerimize kategorilerine göre nakdi yardım yapıyoruz. 2014 yılından bu güne kadar da her yıl düzenli olarak amatör spor kulüplerimize nakdi olarak destek verdik. Bugün burada koliler dolusu malzeme desteğinde buluna bilirdik, ancak bizim derdimiz amatöre faydalı olabilmek, sıkıntılar ve zorluklarla ilçemizin gençlerine spor yapma imkanı tanıyan, onlarla ilgilenen kulüplerimize destek olmak. 2014 yılında 32 tane amatör spor kulübümüze 79 bin 50 liralık bir nakdi yardımda bulunmuştuk. 2015 yılında da 33 tane spor kulübümüze 96 bin 900 liralık bir destek vermiştik. Geçtiğimiz yıl içerisinde de 31 tane amatör spor kulübümüze 11 bin 500 lira nakdi yardımda bulunmuştuk. Bunların yanı sıra da spor kulüplerimize pek çok müsabaka için araç tahsisinde bulunduk. Göreve geldiğimiz günden bu yana söz verdiğimiz gibi amatör spora yasalar ve imkanlar ölçüsünde her zaman destekledik. Bundan sonra da desteklemeye devam edeceğiz. Bu yıl da yardım kriterlerini taşıyan 34 amatör spor kulübümüze destek veriyoruz. Bu yıl amatöre desteğimiz 147 bin 500 liradır” dedi.

Editör: TE Bilişim