Manisa Engelli yüzücüler 3-4-5 Mart'ta Mersin'de yapılacak olan Türkiye Engelliler Yüzme şampiyonasında madalya için kulaç atacak. Manisalı yüzücüler Manisa Su Sporları Kulübü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü olarak şampiyonada kulaç atacak.
7 AYLIK HARUN ŞAMPİYONAYI ANNESİNİN KANGURUSUNDAN İZLEYECEK
Mersin'deki şampiyonaya 20'nin üzerinde sporcu ile katılacak olan Manisalı engelli yüzücüler şampiyonanın son hazırlıklarını Atatürk Olimpiyat kapalı havuzunda sürdürüyor.
Engelli yüzücüler Türkiye Şampiyonası hazırlıklarını sürdüğü sırada antrenörleri Şule Şenyoğurtçu Dalyan'ın 7 ay önce dünyaya gelen oğlu Harun'un annesinin kangrusundan el kol ve bakışlarıyla taktikler vermesi hazırlık sürecine renk katıyor. Engelli yüzücülerin havuzdaki maskotu olan Harun'da annesi ile birlikte şampiyonu yakından izleyecek.
Bugüne kadar katıldıkları İstanbul, Mersin, Alanya'daki şampiyonlarda takım halinde Türkiye ikinciliği elde ederken bireyselde de 100'ü üzerinden Türkiye birinciliği elde eden Manisalı engelli yüzücülerin başarısında büyük etken olan Engelli Yüzme sorumlusu Şule Şenyoğurtçu Dalyan, yardımcı antrenörleri Barkın Yelkenci, Erman Tosun nezaretinde Mersin'deki Türkiye Şampiyonasında Manisa'ya madalyalarla dönmek için Perşembe günü 15 saatlik yolculuğa çıkacak.
"SPORCULARIMA GÜVENİM SONSUZ. BİZ KOCAMAN BİR AİLEYİZ"
Efecan Ötnü,Feyzanur Akbulut,Sudem Akın,Batuhan Çiltaş,Deniz Ünsal,Nazmiye Gizem Dolar,Muhammet Keskin,Raşit Kurtoğlu,Can Gündoğdu,Nisa Kılıç,Zümra Aynurlu,Ferzan Özkan,Mehmet İlerü ile şampiyonada madalya arayacak olan engelli yüzücülerinin başarısından hiç bir endişesi bulunmadığını dile getiren Engelli Yüzme Takımı Sorumlu Şule Şenyoğurtuçu Dalyan;
"Aramıza yeni sporcular katıldı. Şampiyonada 20 kişilik kafile ile mücadele edeceğiz. Madalya konusunda sporcularıma güvenim sonsuz. Biz kocaman bir aileyiz. Onlar bu şampiyonda da gerekeni yapacaklardır."
Editör: TE Bilişim