Ligin ilk yarısında kendi evinde konuk ettiği ve son saniye golüyle 3-2 mağlup ettiği 12 Bingölspor ile deplasmanda karşılaşan Manisa Büyükşehir Belediyespor rakibiyle 2-2 berabere kaldı ve sahadan 1 puanla ayrıldı. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un gollerini Erhan Kara ve Tayyib Kanarya atarken ev sahibi takımın golleri ise Özkan Yılmaz (pen) ve Zeynel Alkan’dan geldi.

TFF 3. Lig 1. Grup’ta şampiyonluğunu Bergama Belediyespor deplasmanında ilan eden  Manisa Büyükşehir Belediyespor 31. hafta maçında 12 Bingölspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Yeşil Beyazlı temsilcimiz iki kez öne geçtiği maçta sahadan 1 puanla ayrıldı.

Maça etkili başlayan ev sahibi takım 12 Bingölspor ilk atağını maçın başında gerçekleştirdi.

2. dakikada gelişen 12 Bingölspor atağında Mehmet Sait’in vuruşunda top auta çıktı.

10. dakikada Manisa Büyükşehir Belediyespor’un ilk golü geldi. Bu dakikada Olcay’ın kullandığı korner atışında top Erhan Kara’nın önünde kaldı. Erhan Kara düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. (1-0)

12. dakikada Bingöl defansının hatasında topu kapan Tolga Şahin, bir anda kaleci ile karşı karşıya kaldı. Zamanında  kalesinden  çıkan kaleci Kadir mutlak bir golü önledi.

18. dakikada gelişen 12 Bingöl atağında Gökhan’ın sert şutunda Ersel mutlak bir gole izin vermedi.

25. dakikada Erhan Kara’nın şutunda defansa çarpan top kornere çıktı. Olcay’ın kullandığı korner atışında top yine Erhan Kara’nın önünde kaldı. Erhan’ın vuruşunda top az farkla üstten auta çıktı.

32. dakikada gelişen 12 Bingöl atağında Recep ceza sahasına girerken vurdu. Araya giren Mehmet Kuruoğlu mutlak bir golü önledi.

47. dakikada  12 Bingöl atağında Özkan’ın sert şutunda kaleci Ersel gole izin vermedi.

60. dakikada Manisa Büyükşehir ceza sahası içinde Oğuzhan ile Muhammed’in hava topu  mücadelesinde maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi.

61. dakikada penaltı atışında topun başına geçen Özkan Yılmaz skoru 1-1 yaptı.

63. dakikada sağ kanattan rakip cezası sahasına giren Tayyip Kanarya düzgün bir vuruşla topu ağlara bıraktı ve takımını deplasmanda ikinci kez öne geçirdi. (2-1)

70. dakikada Manisa Büyükşehir Belediyespor ceza sahası içinde oluşan karambolde topa en son dokunan isim Zeynel oldu ve skora eşitlik geldi. (2-2)

Maçın geride kalan dakikalarında iki takımın da geliştirdiği ataklar sonuç vermeyince karşılaşma karşılıkla atılan gollerle 2-2 sona erdi.

Yönetim Kurulu Üyeleri Bora Çaylan Ve Özcan Nalbantlar Yalnız Bırakmadılar

Bingöl Şehir Stadı’nda oynanan maçta Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri Bora Çaylan ve Özcan Nalbantlar takımlarını yalnız bırakmadılar. Yeşil Beyazlılar geniş güvenlik önlemleri altında maçın oynanacağı stada geçtiler.

Çaylan ve Nalbantlar Futbolcuları Kutladı

12 Bingöl deplasmanın da takımlarını yalnız bırakmayan yönetim kurulu üyeleri Bora Çaylan ve Özcan Nalbantlar maçın bitiş düdüğünün ardından teknik heyet ve futbolcuları soyunma odasına girişte kutladılar.

12 Bingölspor: 2

Manisa Büyükşehir Belediyespor:2

Stad: Bingöl Şehir Stadı

Hakemler: Erdoğan Özkaya, Önder Çalış, Murat Güçlü

12 Bingölspor: Kadir, Doğancan, Mehmet Sait ( Dk 31 Recep) , Barış, Mehmet Ali Can (Dk 70 Zeynel), Özkan, Enver, Harun, (Dk 78 Sercan)  Muhammed, Fatih, Gökhan

Manisa Büyükşehir Belediyespor: Ersel, Mehmet Yılmaz, Erhan, Mehmet Kuruoğlu, Oğuzhan, Emir, Olcay, Tolga, (Dk 66 Berkin) Kaan, Çağrı, (Dk 71 Ali Öztürk)  Tayyib (Dk 90 Ergül)

Goller: Dk 10 Erhan Kara, Dk 63 Tayyib Kanarya ( Manisa Büyükşehir Belediyespor)

Dk 61 Özkan Yılmaz (pen) Dk 70 Zeynel ( 12 Bingölspor)

Sarı kartlar: Muhammed ( 12 Bingölspor), Kaan Güdü (Manisa Büyükşehir Belediyespor)

Editör: TE Bilişim