TFF 2.Lig Kırmızı Grupta zirve mücadelesi veren ve hafta sonu konuk olacağı Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıklarını Manisa’da sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor orta sahaya önemli bir takviye yaptı. TFF 1.Lig ekiplerinden Gazişehir Gaziantep forması giyen Sami Can Keskin’i sezon sonuna kadar kiralayan siyah-beyazlılar bu transfer ile kadrosuna önemli bir takviye yapmış oldu.

ADANASPOR İLE ŞAMPİYONLUK YAŞADI

25 yaşındaki başarılı futbolcu Sami Can Keskin orta saha bölgesinde oyunu iki yönlü oynaması ile dikkat çekiyor. Pas yüzdesi yüksek olan solak futbolcu aynı zamanda sol bek mevkiinde de görev alabiliyor. 2015-2016 sezonunda TFF 1.Lig’de Adanaspor ile Süper Lig’e çıkma başarısı gösteren Sami Can Keskin kazanılan şampiyonlukta önemli bir paya sahipti.

Öte yandan transferi Gazişehir Gaziantep Futbol kulübü yaptığı yazılı açıklama ile kamuoyuna duyurdu.

GAZİŞEHİR GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜNÜN YAPTIĞI AÇIKLAMA;

Profesyonel Futbol Takımımız oyuncularından Okan Derici ve Ali Aytemur ile yollarımız karşılıklı olarak ayrılmıştır.  Okan Derici ve Ali Aytemur'a başarılar dileriz.

Takımımızın sözleşmeli futbolcularından Mahmut Bilir Menemen Belediyespor'a, Samican Keskin Manisa Büyükşehir Belediyespor'a, Yusuf Türk ise Ofspor'a sezon sonuna kadar kiralık olarak transferlerinde anlaşmaya varılmıştır.

Oyuncularımıza kiralama süresi boyunca başarılar dileriz.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Editör: TE Bilişim