Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, 1907 Okul 1907 Pota projesi kapsamında Cumhuriyet İlkokulu’nda düzenlenen programa katıldı.

2016 yılında kurulan Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü’nün ilk büyük çaplı sosyal sorumluluk projesi olan 1907 Okul 1907 Pota projesi, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın da katılımı ile Cumhuriyet İlkokulu’nda hayata geçirildi. Açılışa, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Salihli İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Yıldıray Demirtaş, Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Durmuş Küçük, Kadıköy Şube Başkanı İlyas Bulcay ile öğrenciler katıldı.

Cumhuriyet İlkokulu’nda düzenlenen program hakkında bilgi veren Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Kurul Üyesi Adnan Türkay “Başkanımız 20 yıldır görev yaptığı süre içerisinde şahsımın katkıları ile 4 kez ilçemizi onurlandırmıştır. Başkanımız yoğun programına rağmen beni kırmayıp şahsım ve Cumhuriyet İlkokulu Okul Aile Birliği’nin finanse ettiği 2 adet potanın açılışını gerçekleştirmiştir. Buradan okul müdürümüze, müdür yardımcılarımıza ve okul aile birliği yöneticilerine sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Bizler her zaman tüm okullarımızın her türlü ihtiyaçlarını karşılamak için hazırız.” Dedi. Yıldırım, Cumhuriyet İlkokulu’ndaki açılış programının ardından Genel Kurul Üyesi Adnan Türkay’ın sahibi olduğu Artemis Odun Köfte Restaurant’ta kongre üyeleri ile bir araya geldi.

Editör: TE Bilişim