Salihli Belediyespor, evinde oynadığı ve 3 kırmızı kartın çıktığı maçta Gördes Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak büyük avantaj kaybetti.

Manisa Süper Amatör Küme B Grubu ekiplerinden Salihli Belediyespor, ligin 4. hafta maçında Gördes Belediyespor ile karşılaştı. Ramiz Turan Stadında oynanan ve Oğuz Akyüz, Serkan Öksüz ile Hüseyin Aycan hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmayı, Belediye Başkan Yardımcıları Nuri Kaya ve Mahmut Süreyya Karaoğlu, Salihli Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şentürk, Salihli Belediyespor Yönetimi ile taraftarlar izledi.

Maça etkili başlayan Yeşil-beyazlılar, Nihat’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Salihli Belediyesporlu Ceyhun’un kendi kalesine attığı golle ilk yarı 1-1 tamamlandı. İkinci yarı rakibi karşısında üstünlüğünü sürdüren Salihli Belediyespor, galibiyet golünü atamayınca maç 1-1 sona erdi. Salihli Belediyespor, aldığı bu sonuçla puanını 7'ye yükseltirken konuk ekip Gördes Belediyespor ise 10 puana yükseldi.

Maçta Salihli Belediyespor'dan Nihat ve Onur, Gördes Belediyespor'dan ise Mutlu kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Editör: TE Bilişim