Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde düzenlenen ve kulüp başkanı Mevlüt Aktan’ın da yer aldığı imza töreninde kendisini sezon sonuna kadar Manisa Büyükşehir Belediyespor’lu yapan imzayı atan Sami Can Keskin, Manisa Büyükşehir Belediyespor’da 16 numaralı formayı giyecek.

BAŞKAN AKTAN, “GAZİŞEHİR GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ BAŞKANI ADİL SANİ KONUKOĞLU VE YÖNETİM KURULUNA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde konuşan Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, “ Bu transferin gerçekleşmesinde kulübümüze kolaylık sağlayan Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Adil Sani Konukoğlu’na ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz. Ligin ikinci yarısında çok zor bir yolculuk bizi bekliyor. Teknik heyetimizin raporu doğrultusunda Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü’nden 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Sami Can Keskin’i sezon sonuna kadar kiralık olarak kadromuza kazandırdık. Bu transfer her iki taraf içinde hayırlı, uğurlu olsun” diye konuştu.

KESKİN, “ UMARIM BU YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK OLUR”

Sezon sonuna kadar kiralık olarak Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarısı için ter dökecek olan Sami Can Keskin ise imza töreninden sonra yaptığı açıklamada, “ Manisa Büyükşehir Belediyespor’un geçtiğimiz sezon yaşadığı şampiyonluğu ve bu sezonda ilk yarıda gösterdiği performansı yakından takip ettim. Hem kendi hedeflerim hem de Manisa Büyükşehir Belediyespor’un hedeflerinin örtüştüğü için böyle bir tercih yaptım ve Manisa Büyükşehir Belediyespor’a geldim. Sezon sonuna kadar takımımın başarısı için elimden geleni yapacağım. Umarım yolun sonu şampiyonluk olur. Her iki taraf içinde hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

FUTBOLA 2003 YILINDA KUZEY ADANASPOR’UN ALTYAPISINDA BAŞLADI

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un sezon sonuna kadar Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü’nden kiralık olarak renklerine bağladığı Sami Can Keskin, 2003 yılında futbola Kuzey Adanaspor’un altyapısında başladı ve filiz lisansı çıktı. 2006 yılında Adanaspor’a transfer olan Sami Can Keskin, 2011 yılında Adanaspor’da profesyonelliğe adım attı. 2013 yılında Eyüpspor’a kiralık olarak verilen Sami Can Keskin, daha sonra yeniden kulübü Adanaspor’a geri döndü. 2016 yılında Adanaspor’la sözleşmesini karşılıklı olarak sona erdiren Sami Can Keskin, 2017 yılında Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü’nün yolunu tuttu. Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübüyle sözleşmesi 2020 yılına kadar devam eden Sami Can Keskin, 2018-2019 futbol sezonunun bitimine kadar Manisa Büyükşehir Belediyespor’da kiralık olarak forma giyecek.

Editör: TE Bilişim