Manisa 1. Amatör Küme A Grubu müsabakasında Murat Germenspor, 1975 Maltaspor maçında hakemin penaltı düdüğü sonrası saha karıştı. Ertuğrul Dilek Spor Tesisleri'nde oynana karşılaşmada maçın hakemi Mehmet Sami Gürmen 55. Dakikada 1975 Maltaspor takımı aleyhine penaltı verdi. Bu karar sonrası hakem Gürmen yoğun tepki gösterildi. 1975 Maltaspor'lu futbolcu Mesut Palaz maçın hakemine yumruk attı. Bu çirkin olay sonrası saha içi karıştı ve polis müdahale etti. Polis müdahalesi sonrası hakem Mehmet Sami Gürman sahadan güçlükte çıkarıldı. Müsabaka, hakem tarafından tatil edildi.
HAKEM ŞİKAYETÇİ OLDU
Maçın hakemi Mehmet Sami Gürmen yaşanan bu çirkin olay sonrası 1975 Maltasporlu futbolcu Mesut Palaz'dan şikayetçi oldu. Mesut Palaz ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldüğü öğrenildi.

BAŞKAN AYDIN; "ŞİDDETİN HER TÜRLÜSÜNE KARŞIYIZ"
Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı İsmail Aydın yaşanan vahim olayla ilgili kısa bir açıklama yaptı. Şiddetin her türlüsüne karşı oldukları belirten İsmail Aydın; " Ülkemizin birlik beraberliğe ihtiyaç duyduğu bu zamanlarda yaşanan bu kötü olayı tasvip etmiyoruz. Sporun birleştirici gücünü kullanacağımıza bu tür olaylar ile daha ayrışıyoruz. Gerçekten üzücü bir olay kınıyoruz. Hakem kardeşimize de geçmiş olsun dileklerimi ilettim" dedi.
"KARAR ÇARŞAMBA GÜNÜ VERİLECEK"
Sözlerine devam eden Başkan İsmail Aydın; "Murat Germenspor, 1975 Maltaspor maçı ile ilgili nihai kararı Çarşamba günü verilecek. Salı günü tertip komitesinden gelen raporlar değerlendirilecek. Çarşamba günü de disiplin kurulu gerekli kararı açıklayacaktır" dedi
Editör: TE Bilişim