Deplasmanda konuk olduğu maçta Çanakkale Dardanelspor’u 2-0 mağlup ederek 53 puana ulaşan Manisa Büyükşehir Belediyespor, şampiyonluk için omuz omuza verdi. Ligin ikinci yarısına Yomraspor beraberliğiyle başladıktan sonra yeni bir galibiyetler serisi başlatan temsilcimiz, son beş maçta hanesine 15 puan yazdırdı.

TFF 3. Lig 1. Grupta ligin ikinci yarısına Yomraspor beraberliğiyle başladıktan sonra müthiş bir çıkış yakalayan ve son beş maçında hanesine 15 puan yazdıran Manisa Büyükşehir Belediyespor’da yönetim, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlar şampiyonluk için omuz omuza verdiler. Çanakkale’ye gelerek takımlarına 90 dakika boyunca büyük bir destek veren Yeşil Beyazlı taraftarlar maçın bitiş düdüğünün ardından futbolcuları bağırlarına basarken, ortaya çıkan tablo Manisa Büyükşehir Belediyespor’un ayak sesleri olarak değerlendirildi.

SOYUNMA ODASINDA YİNE BÜYÜK BİR COŞKU YAŞANDI

Manisa Büyükşehir Belediyespor’da deplasmanda alınan 2-0’lık Çanakkale Dardanelspor galibiyetinin ardından soyunma odası yine bayram yerine dönerken, Başkan Mevlüt Aktan, yönetim kurulu üyeleri Hakan Kadayıfçılar, Özcan Nalbantlar ve Gökmen Aytaç, maçın ardından soyunma odasına inerek teknik heyet ve futbolcuları kutladılar.

BAŞKAN AKTAN, “ HEPİNİZİ YÜREKTEN KUTLUYORUM”

Çanakkale Dardanelspor maçının ardından soyunma odasına inen Başkan Mevlüt Aktan, “ Şampiyonluk yolunda bir engel daha aşıldı.  Hepinizi kutluyorum. Aynı ciddiyet ile bundan sonra ki maçlarda da mücadelemizi sürdürelim. Yine canla başla mücadele ettiniz, bizleri sevindirdiniz.  Hepinizi yürekten kutluyorum” diye konuştu.

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR’UN SON 5 HAFTADA ALDIĞI SONUÇLAR

Kemerspor 2003: 0 Manisa Büyükşehir Belediyespor: 2

Manisa Büyükşehir Belediyespor: 3 Orhangazi Belediyespor: 0

Erzin Belediyespor: 0 Manisa Büyükşehir Belediyespor: 3

Manisa Büyükşehir Belediyespor: 3 Düzcespor: 1

Çanakkale Dardanelspor: 0 Manisa Büyükşehir Belediyespor: 2

Editör: TE Bilişim