Şampiyonluk seremonisinde ilk olarak konuşan Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Mevlüt Aktan; ‘Bayram günümüze hoş geldiniz’ diyerek taraftarlara seslendi. Başkan Aktan; “Değerli Manisalı sporseverler…Bizleri sahalarda yalnız bırakmayan taraftarlarımız, bize bu mutluluğu yaşatan futbolcu kardeşlerim, kıymetli hocamız ve teknik heyetimiz. Ve bize sağladığı her türlü imkânla bu başarının en önemli mimarı ve destekçisi, yol göstericimiz Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün, bayram günümüze hoş geldiniz. Değerli misafirlerimiz; yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım ve bir yıl önce kongremizde görev aldıktan sonra bu kentin emanetini daha iyi yerlere taşımak için harekete geçtik. Bizden önce yapılanların üzerine ne ekleyebiliriz diye düşündük, planladık, kendimize bir hedef koyduk, inandık ve uygulamaya geçtik. O gün kendimize belirlediğimiz hedef şampiyonluk ve kalıcı başarıydı. Bugün Allah’a şükürler olsun ki önce Allah’ın yardımı sonra kurumsal başarı ve inançla şampiyonluğa ulaştık” dedi

“BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ”

Sözlerine devam eden Başkan Aktan; “ Bugün geldiğimiz noktada Manisa Büyükşehir Belediyesporumuz, Manisa’ya yeni bir heyecan kazandırdı. Yıllardır sportif başarıya hasret kentimiz, Manisa için yeni bir solukta bir araya geldi. Manisa Belediyespor, uzun zamandır futbol başarısı tadamayan Manisa için yeni bir heyecan oldu. Bünyemizde bulunan 13 spor branşı ve yaklaşık 4500 sporcu ordusu ile bu kentin önemli bir açığını kapattık. Ve daha ilk sene de, Türkiye Profesyonel Futbol Ligleri’nin ilk şampiyonu olarak büyük bir takdiri hak ettik.  Bizler Manisa için buradayız, futbolcularım, yöneticilerim, taraftarlarım Manisa diye bağırıyor ve Manisa’nın yeni takımına şampiyonluk gururuyla kucak açıyor.  Bize inanan ve hiçbir zaman yalnız bırakmayan bu kentin insanlarına, şampiyonluğu yaşattığımız için mutluyuz ve bundan sonra yenilenecek yüzümüzle daha büyük başarılara imza atacağız” dedi.

“HEDEFİMİZ BAYRAĞI DAHA İLERİ TAŞIMAK”

Bayrağı daha ileri taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Başkan Aktan;” Şimdi bizlerin tek beklentisi bu kentin sportif heyecanını diri tutmak ve emanet edilen bu görevleri her konuda hesap verebilir bir şekilde sürdürmeye devam etmek. Bundan sonra hedefimiz bayrağı daha ilerilere taşımak olacak. Alt yapısıyla, tesisiyle, futbolcu okuluyla örnek bir kulüp olmak için planlarımızı yaptık ve uygulamaya geçtik. Bunun da müjdesini vermek istiyorum” dedi.

“GAYRET BİZDEN TAKDİR ALLAH’TAN”

Sözlerine devam eden Başkan Aktan;” Son olarak şunu söylemek istiyorum, Manisa Büyükşehir Belediyespor dün de Manisa’nın spor kulübüydü bugün de. Yarın da Manisa’nın spor kulübü olarak sportif başarısıyla var olmaya devam edecek. Bu başarıyı daha ileriye taşımak için elimizden geleni yapacağız. Gayret bizden, Takdir Allah’tan. Bizi izlemeye devam edin” diyerek sözlerine son verdi.

Editör: TE Bilişim