Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında yarın akşam Beşiktaş’ın konuk edecek olan Siyah Beyazlılar ilk maçta rakibine  9-0 gibi farklı bir skorla mağlup olmuştu.

Saat 21.00’de başlayacak olan zorlu 90 dakikada tur için şansı hemen hemen hiç olmayan Manisaspor’un asıl hedefi ise hafta sonunda deplasmanda konuk olacağı Ankaragücü maçı. TFF 1. Lig de hafta sonunda konuk ettiği maçta Altınordu’ya 2-1 mağlup olarak lig de kalma umutlarını iyice azaltmaya başlayan Grand Medical Manisaspor’da gözler  yarın akşam Manisa 19 Mayıs Stadı’nda Beşiktaş ile oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçına çevrildi. İlk maçta rakibine 9-0 farklı mağlup olan  Grand Medical Manisaspor’un  yarın akşam çıkacağı rövanş maçında  rotasyonlu bir kadroyla  mücadele vermesi bekleniyor. Bugün  Teknik Direktörü Fatih Tekke yönetimlinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak olan  Manisaspor’da asıl hedef ise hafta sonunda deplasmanda oynanacak olan Ankaragücü maçı.

ÖNCE KUPA SONRA İSE LİG

Lig de hafta sonunu  puansız kapatarak  üç maçlık yenilmezlik serisini bozan Grand Medical Manisaspor hafta sonunda ise  deplasmanda Ankaragücü’nün konuğu olacak. Bu maçın hazırlıklarına yarın  akşam konuk olacağı Beşiktaş maçının ardından  ara vermeden başlayacak olan Siyah Beyazlı ekip alacağı galibiyetle ligde kalma yolunda yine umutlanmak istiyor. Ankaragücü- Manisaspor mücadelesi 17 Aralık Pazar günü saat 15.30’da Ankara 19 Mayıs Stadı’nda başlayacak.

MAÇIN HAKELİ SARPER BARIŞ  SAKA

 Bu arada Ziraat Türkiye Kupasında görev alacak olan hakemlerde belli oldu. Grand Medical Manisaspor’un  yarın  akşam saat 21.00’de Manisa 19 Mayıs Stadı’nda konuk edeceği Beşiktaş maçını Sarper Barış Saka yönetecek. Saka’nın yardımcılıklarını ise Özgür Ertem ve Selahattin Altay yapacaklar. Maçın  dördüncü hakemi ise Cihan Aydın.

Editör: TE Bilişim