Grandmedical Manisaspor yönetiminin anlaşmaya vardığı teknik direktör Erkan Aslan, yapılan imza töreni ile kendisini Manisasporlu yapan imzayı attı. Teknik direktör Erkan Arslan; “Manisaspor denince benim için akan sular durur. Başkanım teklifle gelince benim için para pul ikinci planda önceliğim Manisaspor’dur hemen geliyorum. Bu zorluğun altında hep birlikte kalkacağız. Zamanında Manisaspor ile yollarını ayıran futbolcular benim göreve gelmemle birlikte yeniden yuvaya döneceklerdir. 9 Temmuz’da takım olarak iş başı yapacağız” dedi

İmza töreni öncesi konuşan Grandmedical Manisaspor Kulüp Başkanı Bülent Baygeldi, “Hocamızla görüştüğümüzde Yunusemre Belediyespor’un sözleşmeli hocasıydı. Başkan Arif Alkan’dan izin aldık. Hocalarını takımın başına düşündüğümüzü ilettik. Oda kayıtsız şartsız kabul etti. Söz konusu Manisaspor olunca sözün bittiği yer dedi. Sağ olsun izin verdi. Yunusemre Belediyespor ailesine teşekkür ederiz. Erkan hocamızla oturup konuştuk. Sıkıntı yaşamadan hocamızla anlaşmaya vardık. Hiçbir sıkıntı yaşamadan anlaşmaya vardık. Hocamızın başarılı olacağına inancımız tam. Her iki taraf için hayırlısı olsun.” Dedi.

“TEKLİFİ DÜŞÜNMEDEN KABUKL ETTİM”

Grandmedical Manisaspor’un yeni hocası olan Erkan Aslan ise; “Grandmedical Manisaspor’da şampiyonluk yaşayan birisiyim. Gerek hoca olarak gerekse oyuncu olarak. Başkanım hocam taşın altına elini sokacak mısın dedi. Para pul konuşmadan teklifi kabul ettim. Bizim hedefimiz Manisaspor bayrağını yere düşürmemek. Bunun için göreve geldik. Bize görev verildiği zaman lige, durum ve konum gözetmeksizin görevi kabul ederiz. Transfer yasağı koyduran oyuncularımızın hepsinin bizlere kolaylık sağlayacağını düşünüyorum. Her iki taraf içinde hayırlısı olsun” dedi.

“TAKIM 9 TEMMUZ’DA TOPLANACAK”

Futbol takımını 9 Temmuz’da toplamayı planladıklarını ifade eden Teknik Direktör Aslan, “Bu süreç belki bir iki gün sarkabilir. Ancak bizim planladığımız tarih 9 Temmuz” diye konuştu.

YARDIMCILARI BELLİ OLDU

Erkan Aslan’ın yardımcıları da belli oldu. Aslan’ın yardımcıları kaleci antrenörü Veysel Atırgül, Özgür Polat, Mert Yüksel ve geçen sezon takımın başında 5 maça çıkan Egemen Babaç olacak.

“KAMP BOLU YADA AFYON’DA” 

Kamp dönemiyle ilgili konuşan Kulüp Başkanı Bülent Baygeldi, gönüllerinden kamp yeri olarak Spil Dağı geçtiğini belirterek, “Türkiye’nin üçüncü yüksek dağı Spil Dağı’mız var ancak tesis yok. Bizim maç yapmamız gerekiyor. Buraya belediyelerimiz ile birlikte ortak proje üreterek bir tesis kazandırabiliriz. Dışardaki takımlarda buraya çekilebilir. Yeni sezon öncesinde kampı Bolu veya Afyonkarahisar’da yapmayı planlıyoruz. Takımların bol olduğu bir yerde olmamız gerekiyor. Önümüzdeki günlerde bununda çalışmasını yapacağız” şeklinde konuştu.

“MAKUKULA KONUSUNDA SIKINTI YOK”

İmza töreninde basın mensuplarının Makukula ile ilgili sorularını da cevaplayan Kulüp Başkanı Baygeldi, “Makukula konusu ile ilgili Emre Hasgör başkanımız bizzat ilgileniyor. Biz tüm tekliflerimizi yaptık. Onlar bir teklif sundu. Şu anda olumsuz bir şey yok. Bu konuda iyi bir sonuç alacağımıza inanıyoruz” dedi. Tarık Almış Spor Tesisleri’nin de bakıma alındığını sözlerine ekleyen Baygeldi, “Şu anda taraftar arkadaşlarımızın da içinde olduğu bir grup orada çalışıyor. Eksiklikleri tamamlıyoruz. Tesisi tamamen yeniliyoruz. Sağ olsun Yunusemre Belediyesi’nin de bize bu konuda önemli destekleri oldu. Önümüzdeki günlerde alt yapı tesislerini de baştan sona yenileyeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim