Ekonomik olarak zor günler geçiren Grandmedical Manisaspor'da günlerdir beklenen 'Vefa gecesi' düzenlendi. Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Can Mercül, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Semih Balaban, İYİ Parti İl Başkanı Ümit Akdağ, Manisaspor Başkanı Gökay Budak, Manisaspor yönetimi ve 100'e yakın taraftarın bulunduğu gecede 'Manisaspor Yok Olmasın' diyen misafirler siyah-beyazlılara destek oldular.

NACİ DUMAN; 'AÇTA KALSAK BU KULÜBÜ KAPATTIRMAYACAĞIZ'

Manisaspor'a vefa gecesinde ilk olarak söz alan Manisaspor  altyapı koordinatörü Naci Duman sonuna kadar bu kulüp için savaşacaklarını söyledi. Duman; 'Gerekirse peynir ekmek yeriz ama bu kulübü kapattırmayız. Sonuna kadar savaşacağız. Bize sırtınızı dönmeyin. Biz destek olun. Manisaspor yok olmasın' dedi

FAİK KAV; 'YENİDEN LİGE ÇIKACAĞIZ'

Naci Duman'dan sonra kürsüye çıkıp konuşma yapan Manisaspor asbaşkanı ve basın sözcüsü Faik Kav; 'Bu sene küme düştük ama bu takımı biz düşürmedik. İnşallah gelecek sezonun planlarını yapıp lige yeniden çıkacağız.  Bizim borcumuz çok abartılıyor. TFF 1. Lig'de bizim borcumuzdan daha fazla borcu olan kulüpler var. 50-55 Milyon TL kadar bir borcumuz var. Bu döndürülebilir bir para. Yeterki bize destek olun. Bir can suyu verseniz gerisi kolay' dedi.

GÖKAY BUDAK; "ALTINORDU MODELİNİ ÖRNEK ALIP YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ'

Manisaspor Kulüp Başkanı Gökay Budak, Manisaspor Vefa Yemeğinde yaptığı açıklamada seneye de altyapıya önem verip yollarına devam edeceklerini söyledi.  Budak, “Biz göreve gelip gelmez yabancı oyuncularımız ile yollarımız ayırdık. Şu anda kadromuzda olan 4-5 genç oyuncumuza Süper Lig’den teklif var. Çocuklarımız 100 gol de yese 800 golde yese bu çocuklar bizim çocuklarımız. Manisaspor nasıl düştüyse öyle kalkacaktır. Bu Manisaspor hepimizin. Altınordu modelini örnek alıp yolumuza devam edeceğiz dedi.

10. YIL MARŞI İLE KÜRSÜYE ÇIKTILAR

Vefa yemeğinde son olarak Manisaspor  altyapı koordinatörü Naci Duman çağrısı ile altyapı oyuncuları protokol üyeleri 10.Yıl marşı eşliğinde kürsüye çıktılar. Hep bir ağızdan Manisaspor yok olmasın dediler.

Editör: TE Bilişim