Vitrine çıkardığı Hikmet Balioğlu'nu Gençlerbirliği'ne, Bülent Cevahir, Murat Gürbüzerol ve Eray Ataseven'i Balıkesirspor'a, Volkan Babacan'ı ise İstanbul Başakşehirspor'a transferiyle kasasına yaklaşık 6 milyon TL girecek olan Manisaspor, transferde yine gençlere yönelecek.
Başkanlığı Abdullah Mergen, teknik direktörlük görevini ise Tahir Karapınar'ın devraldığı siyah beyazlılar, yurtiçi ve dışından gelecek vaad eden gençleri tarayarak takıma kazandıracak.
Kadrodan ayrılanlarla birlikte toplamda 15-20 futbolcu almaları gerektiğini söyleyen Futbol Şube Sorumlusu Turgay Gümüşdere, şunları söyledi:
"İmkanlarımız kısıtlı. Her futbolcuya yüksek rakamlar ödeyemeyiz. Bu takımda daha önce gurbetçi Uğur İnceman ve Hakan Balta forma giyerek Süper Lig'e transfer oldu. Holosko, Arda Turan, Selçuk İnan, Caner Erkin ve Burak Yılmaz burada parladı. Yine başarıya aç oyuncuları parlatacağız."
"İYİ BİR TAKIM KURACAĞIZ"
Manisaspor Teknik Direktörü Tahir Karapınar, gençlerin ağırlıkta olduğu ancak tecrübeli isimlerinde bulunduğu bir takım yaratmak istediklerini ifade ederek, "İskeletimiz giden isimler bozuldu. Yeni bir takım oluşturacağız. Uyumu sağladığımız takdirde ligde yine iddialı işler başarabiliriz. Uan tamamen transfere yöneldik. Kısa zamanda kadromuzu hazır hale getirmek istiyoruz" diye konuştu.
Editör: TE Bilişim