Abdullah Mergen ve yönetimine açılan 'Görevi Kötüye Kullanma' Davasında 3. duruşması bugün saat 10.00'da Manisa 3.Asliye Ceza Mahkemesi'nda görüldü. Duruşmada Manisa 3.Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Ramazan Uçak davayı 3 Kasım 2017 Cuma günü saat 10.00'a erteledi.

ABDULLAH MERGEN KATILMADI

'Görevi Kötüye Kullanma' Davasında 3. duruşmasına Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen katılmadı. Diğer sanıklardan da sadece Mustafa Karakaş ve Soner Yumrukkaya duruşmaya katıldı.

YEVMİYE DEFTERİ ONAYSIZ ÇIKTI

Katılanlar vekili Avukat Menderes Şener, Manisaspor yönetiminin mahkemeye sunduğu yevmiye defterlerinin onaysız olduğu söyledi. Avukat Menderes Şener; "Yevmiye defterinin onaylı olması gerekir. Her sayfasında onay olması gerekir. Ayrıca dasyada yapılan iki adet bilirkişi raporunda TFF'den gönderilen bazı paraların hesaba girmediği tesbit edilmiştir. Ciddi rakamlar söz konusudur. Yevmiye defteri olarak gelen A4 kağıtlarını da görüyoruz. Burada tedbir alınması hususu açıktır " dedi

TFF'DEN YENİ RAPOR İSTENDİ

Manisa 3.Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Ramazan Uçak; Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yayın hakkı ve diğer başka adlarla Manisaspor Kulübü hesabıba 26.06.2014 tarihli ve sonrasında yatan paraların miktarkarı ödeme bilgileri, alıcı adı, banka kayıtları ve diğer bilgilerin Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığından istenmesine, bu bilgiler geldikten sonra dosyanın bilirkişi incelemesine gönderilmesi hususunun düşünülmesine bu nedenler duruşmanın 03.11.2017 günü saat 10.00'a bırakılmasına karar verdi.


 

Editör: TE Bilişim