Siyah beyaz renklere gönül vermiş taraftarlar şampiyonluk hayali kurarken yönetimin yetersizliği ve takımın teknik olarak yetersiz idare edilmesine son olarak Başkan Mergen'in daha önce yaptığı keyfi tutumları da eklenince Manisaspor'un şampiyonluk hayali zora girdi. Edinilen bilgiye göre, her fırsatta Manisaspor'a maddi manevi desteğini esirgemeyeceğini söyleyerek takımı motive eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ekibine talimat vererek MAnisaspor'un şampiyonluk yolunda tamam-devam diyeceği zorlu Ankaragücü maçı öncesinde futbolculara büyük bir jest yaparak galibiyet primi ve şampiyonluk primi açıkladı. Galibiyet primi olarak 4'er bin TL şampiyonluk primi olarak da 10'ar bin TL açıklayan Başkan Ergün, futbolcuları motive etmek için maç öncesinde primlerin bir kısmını vermek üzere ekibini kamp yapılan Tarık Almış Spor tesislerine göndereceğini bildirdi.
BAŞKAN MERGEN VE EGOSU MANİSASPOR SEVGİSİNDEN ÜSTÜN GELDİ
Daha önce makamında ziyaret ederek verdiği ve vereceği destekler için teşekkür eden Manisaspor başkanı Abdullah Mergen, bu jeste akıl almaz bir şekilde hayır yanıtı vererek toplam 100 bin TL prim dağıtmaya gelen ekibi tesislere almayacağını bildirmesi, Manisaspor'un şampiyon olmasını isteyen ekibi de şaşkına çevirdi.
EGON MU BÜYÜK MANİSASPOR SEVGİN Mİ SAYIN MERGEN ?
Manisaspor'un bu duruma gelmesinde en büyük rolü oynayan ve her defasında kendisine verilen kredileri tüketerek maddi-manevi güvensizliği ile istikrarsız bir tablo çizen Başkan Mergen, bu tavrıyla maç başı alacaklarını dahi henüz almamış olan Manisaspor'lu fedakar oyuncularının da zorlu Ankaragücü karşılaşması öncesinde motivasyonlarının düşmesine neden oldu. Şimdi soruyoruz, egon ve makam mevki merakın mı büyük yoksa Manisaspor camiası mı Sayın Mergen. Artık yeter diyen siyah beyaz sevdalılarına kulak ver ve bu koltuğu bırak. Şampiyonluk yolunda terini akıtan futbolcuların kazançlarına mani olmaktan vazgeç.
Editör: TE Bilişim