Manisaspor'da Başkan Abdullah Mergen Manisaspor'un bir değer olan, senelerce kulübe hizmet emiş genel müdür Alpaslan Kaya'nın işine son verdi. Alpaslan Kaya'ya ile yolların ayrıldığını 2. Başkan Mustafa karakaş tebliğ etti.
Başkan Mergen personel kıyımına devam ediyor. Manisaspor'da uzun zamandır çeişitli görevlere bulunan Alpaslan Kaya ile yollar resmen ayrıldı. İşinde uzman olan ve özellikle TFF kurallarına çok hakim olan Alpaslan Kaya'nın işine son verilmesi herkesi hayrete düşürdü. Abdullah Mergen'in Alpaslan Kaya'dan şahsı olarak rahatsız olduğu ve bu yüzden Alpaslan Kaya ile yolların ayrıldığı öğrenildi.
TAZMİNATI NE OLACAK?
Maddi sıkıntı var diye her yerde söyleyen Başkan Abdullah Mergen'in uzun yıllar Manisaspor'a başarılı bir şekilde görev yapmış olan Alpaslan Kaya'nın tazminatını nasıl öde ceği merak ediliyor. Alpaslan Kaya ile yapılan görüşmede tazminat konusunun hiç konuşulmadığı öğrenilirken Başkan Mergen Alpaslan Kaya ile yüz yüze konuşmayarak büyük bir nezaketsizlik yaptığı öğrenildi.
Öte yandan Alpaslan Kaya'nın Manisaspor'dan iki maaş alacağı olduğu ve Alparslan Kaya'nın konuyla ilgili önümüzdeki günlerde bir basın açıklaması yapması bekleniyor.
Editör: TE Bilişim