Manisaspor alt yapısında futbol hayatına başlayan bölge ve Ege karmalarında da top koşturan profesyonelliğe Burdurspor, Nazillispor, Denizlispor, Altay, Karşıyaka ve Manisaspor da  oynayarak attığı kafa golleri ile futbol tarihine ‘Altın kafa’ olarak adını yazdıran Murat Erbaşlar Pazar günü Çandarlı da hayatını kaybetti. 70 yaşında hayata veda eden Manisaspor’un Altın kafası Murat Erbaşlar iki yıldan beri yakalandığı KOAH hastalığı nedeniyle tedavi görüyordu. Önceki gün tedavi gördüğü Çandarlı’da hayatı kaybetti. Erbaşlar Manisa İbrahim Çelebi camiinde ikindi namazında kılınan cenaze namazı ardından Manisa Kırtık mezarlığında toprağa verildi.

SPOR CAMİASI CENAZEDEYDİ

Erbaşlar’ın cenaze namazına Ege futbolunun simge isimleri, akrabaları, sevenleri Manisaspor Başkanı Gökay Budak ve Manisasporlu futbolculardan Hüseyin Tok Billal Sebaihi ve Bakaki katıldı. Manisaspor Başkanı Gökay Budak Murat Erbaşlar tabutuna yıllarca başarıyla terlettiği Manisaspor formasını bıraktı.

ÜNLÜ İSİMLER İLE TAKIM ARKADAŞIYDI

Futbolseverlerin "Altın Kafa" lakabı taktığı Murat Erbaşlar bir zamanlar Fatih Terim, Mustafa Denizli ve Cemil Turan'la birlikte 1970'li yıllarda Altay formasıyla ve 1982-1983 sezonunda Manisaspor formasıyla Ersun Yanal ile takım arkadaşlığı yaptı.

Editör: TE Bilişim