Manisa Ata Spor Voleybol Kulübü'nün pasör oyuncusu Düzsöz, 22-26 Ocak Ankara'da yapılacak olan  Küçük Kız Voleybol Milli Takım Gelişim Kampına katılacak.

Vakıfbank ve Türkiye A Milli Takım Voleybolcusu Naz Aydemir'i kendisine model olarak aldığını belirten Düzsöz, tek hedefinin ay-yıldızlı formayı giyerek, Türkiye'yi temsil etmek olduğunu söyledi.

Düzsöz,  milli takım kampına davet almaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirerek, "Beni yetiştiren anne ve babam başta olmak üzere hocalarıma teşekkür ediyorum. İnşallah en iyi yerlere gelerek hedefim olan milli takım formasını giyeceğim." ifadelerini kullandı.

Voleybol antrenörü Osman Koca ise öğrencisi Sude'nin iyi yerlere geleceğine inancının sonsuz olduğunu belirterek, "Sude'yi 5 yıldır yetiştiriyoruz. Sude'nin sportif zekası çok yüksek. Kendisine milli takım yolunda başarılar diliyorum. Tüm gençlere spor yapmaları çağrısında bulunuyorum. Mutlaka ve mutlaka hangi dal olursa olsun gençlerimiz spor yapmalıdır." dedi.

Kızlarının tüm antrenman ve maçını takip eden baba Cüneyt Düzsöz ve anne Bahar Düzsöz çifti de mutlu olduklarını dile getirdi.

Editör: TE Bilişim