Manisa Faal Futbol Hakemler Gözlemciler ve Gözlemcileri Derneği, 2015-2016 sezonun açılışını gerçekleştirdi. Klasman atlayan hakemlere kokartlarının da verildiği açılışta konuşan TFF Yönetim Kurulu Üyesi Arif Koşar, "Manisalı hakemler, ilimizi Türkiye'de en iyi şekilde temsil ediyor." dedi
Manisa Faal Futbol Hakemler Gözlemciler ve Gözlemcileri Derneği 2015-2016 sezonunu Halil Onutlmak Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen törene TFF Yönetim Kurulu Üyesi Arif Koşar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman, İl Hakem Kurulu Başkanı Akif Uğurdur, Manisa Faal Futbol Hakemler Gözlemciler ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Çağatay Şahan, ASKF Başkanı İsmail Aydın, TÜFAD Başkanı Tekin Tatlıcıoğlu, Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Cenk Ergün, eski hakemlerden Yunus Yıldırım, hakemler ve aileleri katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Manisa Faal Futbol Hakemler Gözlemciler ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Çağatay Şahan, yeni sezonun Türk futbolu ve hakem camiası için hayırlı olmasını diledi.
Törende konuşan TFF Yönetim Kurulu Üyesi Arif Koşar ise, Manisa hakemliğinin tüm Türkiye'ye örnek olduğunu söyledi. TFF olarak hakemlerin her zaman yanında olduklarını belirten Koşar, "MHK başkanlığına Kuddusi Müftüoğlu'nu getirdik. Kendisi iyi bir hakemdi, şimdi MHK'yı da en iyi şekilde yönetecektir. Türk hakemliği Cüneyt Çakır'ın Şampiyonlar Ligi Finali'ni yönetmesiyle zirvede olduğunu kanıtladı. Profesyonel hakemlikle birlikte hakemlikte yeni bir dönem başlattık. Biz TFF olarak hakemlerimizi her konuda destekliyoruz. Her zaman da arkalarındayız. Manisalı hakemlerimiz de ilimiz Türkiye'de en iyi şekilde temsil ediyor. Diğer iller tarafından örnek gösteriliyor. Yunus Yıldırım kardeşimiz yaşı nedeniyle hakemliği bıraktı. Kendisi önemli bir hakemdi. Siz diğer hakem arkadaşlarımıza da Yunus Yıldırım'ın hakemlik kariyeri gibi bir kariyer diliyorum. Yeni sezonun hayırlı olmasını ve kasasız, belasız geçmesini diliyorum." dedi.
Konuşmaların ardından klasman atlayan hakemlere kokartları takdim edildi. Daha sonra yeni sezon öncesi kurban kesen hakemler, sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirdi.
Editör: TE Bilişim