Engelliler Türkiye Yüzme Şampiyonlarında elde ettikleri başarılarla adından söz ettiren Manisalı yüzücülerden Ampute yüzücüsü Muhammed Keskin, 22 Ekim’de Adana’da yapılacak olan’1.Seyhan baraj gölü açık su yüzme’ yarışlarında kulaç atacak.

Manisa’daki Toki Çok Programlı lisesinde eğitimini sürdüren 15 yaşındaki Bedensel engelli Ampute sporcusu Muhammed Keskin, Türkiye 1.Seyhan baraj gölü açık su yüzme’ yarışlarında 2 kilometrelik mesafeyi önde bitirebilmek için efor sarf edecek.

Manisa Su Sporları Kulübü adına yarışlara katılacak olan Ampute sporcusu Muhammed Keskin’i bu zorlu yarışında antrenörü Barkın Yelkenci ve kulübünün Genel Kaptanı eski Milli yüzücü Haldun Dalyan eşlik edecek.

Sporcuyu yarışlara hazırlayan Manisa Engelli Yüzücüler Antrenörü Şule Şenyoğurtçu Dalyan ise; “Muhammed üç yıl önce aramıza katıldı. Bugüne kadar katıldığı Türkiye şampiyonlarında çok sayıda birincilik madalyası bulunuyor. Manisa Engelliler olarak ilk kez böylesi bir yarışmaya katılıyor olmamız bizlere de sporcumuza heyecan katacak. Muhammed’in güçlü azimli bir sporcu olduğunu biliyorum Manisa’ya dereceyle döneceğinden hiç kuşkum yok” dedi

Editör: TE Bilişim