Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Okul Sporları Yıldız Kız ve Erkekler Futsal müsabakaları sona erdi. Büyük heyecanın yaşandığı maçlar sonucu Vestel Ortaokulu erkekler kategorisinde, Vakıfbank Türkbirliği Ortaokulu ise kızlar kategorisinde birinci oldu.
Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 2016-2017 eğitim-öğretim yılı faaliyet programında yer alan ‘Okul Sporları Futsal yıldızlar Müsabakaları' Atatürk Olimpik Spor Kompleksi Çok Amaçlı Spor Salonu'nda oynanan final maçı ile sona erdi. 27 erkek ve 56 kız takımının katıldığı müsabakalar büyük çekişmeye sahne oldu.
Büyük heyecanın yaşandığı maçlar sonucu erkekler kategorisinde Vestel Ortaokulu birinci olurken, Avni Gemicioğlu Ortaokulu ikinci, Akhisar Ülkü Ortaokulu üçüncü ve Hasan Ferdi Turgutlu Ortaokulu dördüncü oldu.
Kızlar kategorisinde ise Vakıfbank Türkbirliği Ortaokulu birinci, Soma Ayşe Temizel Ortaokulu ikinci, Mehmet Keskinoğlu Ortaokulu üçüncü ve Alaşehir Osman Akça Ortaokulu dördüncü oldu. Dereceye giren okullara kupaları ve madalyaları beden eğitimi öğretmenleri tarafından verildi.
Editör: TE Bilişim