Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde final grubu maçlarında ilk yarıyı 13 puanla lider olarak tamamlamayı başaran Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımı cuma günü saat 16.30’da deplasmanda karşılaşacağı Artvin Belediye maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü ve Manisa’da hazırlıklarına son noktayı koydu. Özel Manisa Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonu'nda yaptığı antrenmanla Manisa’da hazırlıklarını tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor’un dev adamları Artvin’e giderek maç saatini beklemeye başladı. Başkan Mevlüt Aktan, Asbaşkan Orkun Şıktaşlı ve Yönetim Kurulu Üyesi Bora Çaylan’da kafileyle birlikte Artvin’e gittiler.

HAZIRLIKLAR YARIN ARTVİN’DE TAMAMLANACAK

Yeşil beyazlı temsilcimizin bugün Özel Manisa Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonu'nda yaptığı antrenman çabukluk ve kuvvet çalışmasıyla başladı. Teknik ve taktik çalışmasıyla antrenmanı tamamlayan dev adamlarımız havayoluyla Trabzon’a gitti. Trabzon’dan karayolu ile Artvin’e geçen temsilcimiz Grand Artvin otelde kampa girdi. Manisa Büyükşehir Belediyespor’da hazırlıklar yarın maçın oynanacağı Artvin Merkez Spor Salonu’nda yapılacak olan antrenmanla tamamlanacak.

MANİSA’DA OYNANAN İLK MAÇI KAZANMIŞTIK

Manisa Büyükşehir Belediyespor ile Artvin Belediye arasında Manisa’da final grubunda oynanan ilk maçı Manisa Büyükşehir Belediyespor 10 sayı farkla 86-76 kazanmayı başarmıştı. Final grubunda oynadığı 7 maçta 6 galibiyet ve 1 yenilgi alan Manisa Büyükşehir Belediyespor’un dev adamları tek yenilgisini deplasmanda karşılaştığı Fethiye Belediye maçında almıştı. Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Cuma günü deplasmanda oynanacak olan Artvin Belediye maçı öncesinde eksik oyuncu bulunmuyor.

Final Grubu Maçlarında Puan Sıralaması

2.1.Manisa Büyükşehir Belediyespor: 13

3.Final Spor: 12

4.Fethiye Belediye: 11

6.5.Edirne Bld. Edirnespor: 11

7.Artvin Belediye: 10

8.Bolu Spor: 10

9.Bornova Belediyesi: 9

10.Gemlik Basketbol: 8

Editör: TE Bilişim