Teknik Direktörü Levent Devrim yönetiminde hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyaespor, Mümin Özkasap Stadı’nda oynayacağı Kırklarelispor maçında da taraftarlarından büyük bir destek bekliyor. Ligin ilk yarısında rakibiyle deplasmanda golsüz berabere kalan temsilcimiz bu kez sahadan galibiyetle ayrılıp zirve yarışında önemli bir engeli kayıpsız geçmek istiyor.

KADAYIFÇILARİ “EN BÜYÜK DESTEKÇİMİZ YİNE TARAFTARLARIMIZ OLACAK”

Pazar günü saat 13.30’da Mümin Özkasap Stadı’nda karşılaşacakları Kırklarelispor maçında tribünlerin yine tıklım tıklım dolacağına inandıklarını söyleyen Manisa Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Hakan Kadayıfçılar, “ Ligin ikinci yarısına deplasmanda konuk olduğumuz Zonguldak Kömürspor maçıyla 1 puanla başladık. Şampiyonluk yolunda kendi evimizde kesinlikle puan kaybı yaşamak istemiyoruz.  Pazar günü konuk edeceğimiz Kırklarelispor maçında en büyük destekçimiz yine taraftarlarımız olacak. Taraftarlarımızın her zaman olduğu gibi yine yanımızda yer alacağına ve sonuna kadar takımlarını destekleyeceklerine inanıyoruz. Taraftarlarımızın desteği ve sahada mücadele edecek futbolcularımızın kazanmayı arzulayan coşkulu  futboluyla, Kırklarelispor maçını kayıpsız geçeceğimize inanıyoruz” diye konuştu.   

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR, MANİSA’DA GEÇİT VERMİYOR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 33 puanla zirve yarışının içerisinde yer alan temsilcimiz Manisa Büyükşehir Belediyespor, 2018-2019 futbol sezonunda iç sahada rakiplerine geçit vermedi. Ligin ilk yarısında iç sahada oynadığı maçlarda müthiş bir performans gösteren Manisa Büyükşehir Belediyespor, oynadığı 8 maçta 7 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. İç sahada ilk yarıda oynadığı maçlarda Zonguldak Kömürspor, Bugsaşspor, Pendikspor, Şanlıurfaspor, Fatih Karagümrük, Tokatspor ve Kahramanmaraşspor’u mağlup etmeyi başaran Manisa Büyükşehir Belediyespor ilk yarıda kendi evinde sadece Tuzlaspor maçında rakibiyle golsüz berabere kaldı ve 2 puan kaybetti.

KARŞILAŞMANIN HAKEMİ TOLGA SANCAK

Türkiye Futbol Federasyonu, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 19’uncu hafta maçlarında görev alacak olan hakemleri açıkladı. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un Pazar günü saat 13.30’da Mümin Özkasap Stadı’nda karşılaşacağı Kırklarelispor maçını Tolga Sancak yönetecek. Sancak’ın yardımcılıklarını ise Hasan Erdoğan ve Ertan Demirci yapacaklar. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Hakan Ülker.

Editör: TE Bilişim