Manisa Büyükşehir Belediyespor’da gözler yarın saat 15.00’de Keçiörengücü ile Mümin Özkasap Stadı’nda oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçına çevrildi. Ligin 4. haftasında deplasmanda karşılaştığı Etimesgut Belediyespor’a 1-0 mağlup olarak, bu sezon ilk kez yenilgiyle tanışan temsilcimiz, Keçiörengücü ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçını kazanarak, kupada bir üst tura yükselmenin hesaplarını yapacak.

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR’DA HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Cumartesi günü deplasmanda karşılaştığı Etimesgut Belediyespor maçının ardından kupa mesaisinin hazırlıklarına Pazar günü yaptığı antrenmanla başlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da, Keçiörengücü ile yarın saat 15.00’de oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçının hazırlıkları bugün yapılan antrenmanla tamamlandı. Etimesgut Belediyespor maçı öncesinde sakatlanan ve bu maçta forma giyemeyen Ufukhan Bayraktar, kupa mesaisinde de takımdaki yerini almayacak.

KUPA MAÇININ HAKEMİ ALİM KANDEMİR

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un yarın saat 15.00’de Mümin Özkasap Stadı’nda Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında konuk edeceği Keçiörengücü maçını Alim Kandemir yönetecek. Kandemir’in yardımcılıklarını ise İlker Ayten ve Emre Doğu yapacaklar. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Mehmet Terece.

Editör: TE Bilişim