TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 3. hafta maçında Bugsaşspor engelini 3-0’lık galibiyetle geçen Manisa Büyükşehir Belediyespor’un, 4. haftada deplasmanda karşılaşacağı Etimesgut Belediyespor maçının hazırlıkları bu akşam teknik direktör Levent Devrim yönetiminde yapılan antrenmanla devam etti. Tedavileri devam eden Yaser Hacımustafaoğlu ve Erman Bulucu, bu akşam gerçekleştirilen çalışmada yer almadılar.

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un Cumartesi günü deplasmanda konuk olacağı Etimesgut Belediyespor maçının hazırlıkları bu akşam teknik direktör Levent Devrim yönetiminde yapılan antrenmanla sürdü. Sezona 3 maçta 7 puanla başlayarak zirve yarışında iddialı olduğunu daha ilk haftalarda gösteren Manisa Büyükşehir Belediyespor’un bugün teknik direktör Levent Devrim yönetiminde yapılan antrenmanı düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. 5’e 2 pas çalışmasının ardından dar alanda oyun çalışması yapıldı. Antrenman stretching ile son buldu.

YASER HACIMUSTAFAOĞLU VE ERMAN BULUCU DİNLENDİRİLDİ

Mümin Özkasap Stadı’nda oynanan Bugsaşspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Yaser Hacımustafaoğlu ve Erman Bulucu, Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde bu akşam yapılan antrenmanda yer almadılar. İki futbolcuda dinlendirilirken, Manisa Büyükşehir Belediyespor’da, Etimesgut Belediyespor maçının hazırlıkları yarın yapılacak olan antrenmanla devam edecek.

Editör: TE Bilişim