TFF 3. Lig 1. Grupta hafta sonunda deplasmanda konuk olduğu maçta Çanakkale Dardanelspor’u  2-0 mağlup ederek 5’te 5 yapan ve 53 puana ulaşan Lider Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Pazar günü Mümin Özkasap Spor Tesisleri’nde oynanacak olan Yeni Altındağ Belediyesppor maçının hazırlıkları bugün yapılan antrenmanla başladı.

Her geçen hafta 2. Lig hedefine bir adım daha yaklaşan ancak, büyük bir avantaj yakalamasına rağmen rehavete kapılmadan büyük bir ciddiyetle yoluna devam eden 3. Lig 1. Grup lideri  Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Pazar günü Mümin Özkasap Spor Tesisleri’nde oynanacak olan Yeni Altındağ Belediyespor maçının hazırlıkları  bugün yapılan antrenmanla başladı. Pazar günü oynadığı Çanakkale Dardanelspor maçının ardından Pazartesi gününü izinli olarak geçiren Manisa Büyükşehir Belediyespor’da tek hedef Yeni Altındağ Belediyespor’u evine puansız gönderip üst üste 6’ıncı galibiyetini almak.

FUTBOLCULAR HIRS KÜPÜYDÜ

Manisa Büyükşehir Belediyespor’da bugün başlayan Yeni Altındağ Belediyespor maçının hazırlıklarında futbolcular hırs küpüydü. Yeşil Beyazlı temsilcimizde sakatlıkları bulunan Cihan, Ufukhan ve izinli olan Tolga dışında tüm futbolcular antrenmanda yer aldılar. Düz koşuyla başlayan antrenman, 5’e 2 pas çalışmasıyla devam etti. 5’e 2 pas çalışmasının ardından dar alanda oyun oynayan Yeşil Beyazlılar, yarı alanda çift kale maçla antrenmanı tamamladılar.

TFF 3. Lig 1. Grupta 24. Hafta Maç Programı

24 Şubat Cumartesi

Bayrampaşa-Erzin Belediyespor

Bergama Belediyespor-Erbaaspor

25 Şubat Pazar

Kozan Belediyespor-Ofspor A.Ş.

Kemerspor 2003- 12 Bingölspor

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR- YENİ ALTINDAĞ BELEDİYESPOR

Bayburt Grup Özel İdare- Halide Edip Adıvar

Batman Petrol-Çanakkale Dardanelspor

Çatalcaspor-Düzcespor

Yomraspor- Orhangazi Belediyespor

Editör: TE Bilişim