Cumartesi günü saat 15.30’da başlayacak olan karşılaşmada Etimesgut Belediyespor ile kozların deplasmanda paylaşacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da hazırlıklar bu akşam teknik direktör Levent Devrim yönetiminde yapılan antrenmanla devam etti.

Manisa Büyükşehir Belediyespor, TFF 2. Lig’in 4.haftasında Etimesgut Belediyespor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti. Teknik Direktör Levent Devrim yönetiminde yapılan antrenman takım halinde yapılan ısınma hareketleri ve ardından 5’e 2 pas çalışmasıyla başladı Antremanın ikinci bölümünde ise şut çalışması ve kanatlardan yapılan ortalarda gol çalışması yapıldı. Duran top çalışmasının ardından antrenman stretching ile son buldu.

TEDAVİLERİ DEVAM EDEN YASER VE ERMAN ANTRENMANDA YER ALMADI

Manisa Büyükşehir Belediyespor’da tedavileri devam eden Yaser ve Erman ise bu akşam yapılan antrenmanda yer almadılar. Yarın sabah yapacağı ter idmanını ardından hazırlıklarına son noktayı koyacak olan Manisa Büyükşehir Beldiyespor akşam saatlerinde Ankara’ya giderek kampa girecek ve maç saatini beklemeye başlayacak. Yaser ve Erman’ın durumları ise yarın netlik kazanacak.

Editör: TE Bilişim