Şanlıurfaspor galibiyetiyle TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta puanını 14’e çıkaran ve 3. sıraya yükselen Manisa Büyükşehir Belediyespor’da gözler Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Konya Anadolu Selçukspor maçına çevrildi. Şanlıurfaspor’u mağlup ederek iç sahada 4’te 4 yapan, şimdi de ilk deplasman galibiyetini Konya’da alarak zirve yarışında daha da iddialı konuma gelmek isteyen temsilcimiz hazırlıklarını bu sabah Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

HAZIRLIKLAR YARIN KONYA’DA TAMAMLANACAK

Manisa Büyükşehir Belediyespor, Konya Anadolu Selçukspor maçının hazırlıklarını yarın Konya’da yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Bu sezon kendi evinde oynadığı maçlarda Zonguldak Kömürspor, Bugsaşspor, Pendikspor ve Şanlıurfaspor’u mağlup etmeyi başaran temsilcimiz deplasmanda oynadığı maçlarda ise Kırklarelispor ve Bandırmaspor ile berabere kaldı, Etimesgut Belediyespor ve Tarsus İdman Yurdu’na ise mağlup oldu.

KARŞILAŞMANIN HAKEMİ BURAK ÖZCAN

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 9. hafta maçlarını yönetecek olan hakemler belli oldu. Pazar günü saat 14.30’da Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadı’nda oynanacak olan Konya Anadolu Selçukspor-Manisa Büyükşehir Belediyespor mücadelesini Burak Özcan yönetecek. Özcan’ın yardımcılıklarını ise Hamdi Tontu ve Hidayet Zeybek yapacaklar. Alirıza Altunbakır ise dördüncü hakem olarak saha kenarında olacak.

Editör: TE Bilişim