Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Okçuluk Takımının 26-29 Nisan tarihleri arasında yapacağı okçuluk sporunu tanıtım günlerinde her yaş grubundan isteyen herkes ok atabilecek.

Mücadele verdiği tüm spor branşlarında başarıyla mücadele veren Manisa Büyükşehir Belediyespor’da okçuluk takımı da faaliyetlerine devam ediyor. Katıldığı yarışmalarda elde ettiği başarılarla göz dolduran Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Okçuluk Takımının sporcuları Manisa’da okçuluk sporunu tanıtmak için 26-29 Nisan tarihleri arasında Kent Parkta oklarını atacak.

HER YAŞ GRUBUNDAN İSTEYEN HERKES OK ATACAK

Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Okçuluk Takımı antrenörlerinden  Hazel Dara, 26-29 Nisan tarihlerinde düzenleyecekleri etkinlikle ilgili olarak, “ Manisa Büyükşehir Belediye Spor Okçuluk Takımı olarak okçuluk sporunu tanıtmak ve sevdirmek istiyoruz. Kulübümüzün amacı ata sporumuza sahip çıkmak ve bu sporu yapmaya teşvik etmektir. Kent Parkta yapılacak olan etkinlikte sporcularımızda ok atacaklar. Üç gün boyunca 18.00 - 20.00 saatleri arasında yapacağımız etkinliğimize tüm Manisalıları davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim