Bugüne kadar oynadığı Güzelbahçe Belediyespor, Göztepe ve Akhisar Belediyespor maçlarını kazanan Manisa BBSK U15'ler galibiyet serisini, bugün oynadığı Tirespor maçında da bozmayarak sahadan İbrahim'in attığı golle 1-0 galip ayrıldı. 

Manisa BBSK U15'ler önümüzdeki cumartesi günü deplasmanda Bodrum Belediyespor'la bir hazırlık maçı daha oynayacak. Bodrum Belediyespor U15 takımının 2017-2018 sezonu Yerel Lig Türkiye Şampiyonası'nda son dört takım arasına kalarak Türkiye Üçüncüsü olması maçın önemini bir kat daha arttırıyor.

Öte yandan, Manisa BBSK U16 takımı da Tirespor'la oynadığı hazırlık maçından Ayberk'in golüyle 1-1 beraberlikle ayrıldı.

HER YÖNDEN ÖRNEK KULÜP

Altyapısında bulunan oyuncularını sahalarda başarılı olmalarının yanında örnek birey olarak da yetişmelerini amaçlayan kulüp yönetici ve antrenörleri dikkat çekici uygulamalarıyla da göze çarpıyorlar. Son düzenlenen Dünya Kupası'nda Japonya'nın kendileri için tahsis edilen soyunma odalarını temizleyip teşekkür notu bırakmalarını model alan antrenör ve genç sporcular, oynadıkları Tirespor maçı sonrası soyunma odasını temiz bir şekilde toplayarak 'Herşey için teşekkür ederiz' notu bıraktılar.

Editör: TE Bilişim