TFF 3. Lig 1. Grupta Mümin Özkasap Spor Tesisleri’nde konuk ettiği en yakın rakibi Düzcespor’u 3-1 mağlup ederek şampiyonluk hedefine bir adım daha yaklaşan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kulüp başkanı Mevlüt Aktan ve yönetimin sevinci yine görülmeye değerdi.

TFF 3. Lig 1. Grupta yeni bir galibiyetler serisi başlatan ve Kemerspor 2003, Bursa Orhangazi ve Erzin Belediyespor maçlarının ardından Düzcespor’u mağlup ederek 4’te 4 yapan yeşil sahalarda ki gururumuz Manisa Büyükşehir Belediyespor’da her geçen hafta şampiyonluk hedefine bir adım daha yaklaşılırken, dün oynanan Düzcespor maçında goller geldikçe Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kulüp başkanı Mevlüt Aktan ve yönetiminde sevinci görülmeye değerdi. Maçta öne geçtikten sonra kalesinde gördüğü beraberlik golünün ardından,  Alper Akçam ile yeniden öne geçen ve ardından ise  Umut Kaya’nın penaltı golüyle rahatlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da atılan gollerden sonra şeref tribününde de büyük bir coşku yaşandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kulüp başkanı Mevlüt Aktan ve yönetim kurulu üyeleri her golün coşkusunu doyasıya yaşadılar.

BAŞKAN ERGÜN MAÇ SONRASINDA TEKNİK HEYET VE FUTBOLCULARI KUTLADI

Maçın ardından ‘Büyük başkan’ tezahüratlarıyla soyunma odasına inen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, teknik heyet ve futbolcuları kutladı. Büyük bir sevinçle kulüp başkanı Mevlüt Aktan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte soyunma odasına inen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “ Öncelikle bugüne kadar bizleri en iyi şekilde temsil ettiğiniz için, yüreğinizle mücadele ettiğiniz için, birbirinize kuvvet ve güç verdiğiniz için, Manisa Büyükşehir Belediyesi’ni en iyi şekilde temsil ettiğiniz için Allah hepinizden razı olsun ” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim