TFF 3. Lig 1. Grup’ta 59 puanla zirvede yer alan en yakın rakibi Bayrampaşaspor ile arasında 12 puan fark bulunan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Cumartesi günü deplasmanda oynanacak olan Halide Edip Adıvarspor maçının hazırlıkları 3 puan parolasıyla devam ederken, Teknik Direktör Levent Devrim bu önemli maç öncesinde açıklamalarda bulundu. 2-0 mağlup ettikleri Erbaaspor maçının da değerlendirmesini de  yapan Teknik Direktör Levent Devrim, kalan tüm maçların zor olduğunu da dile getirdi.

“İYİ OYNADIK, İYİ MÜCADELE ETTİK”

Hafta sonunda son 5 hafta da 4 galibiyet ve 1 beraberlik alan bir takıma karşı mücadele verdiklerini söyleyen Teknik Direktör Levent Devrim, “ Maçın zorlu geçeceği belliydi. Aslında maçın içine baktığınız zaman kolaylaştırabilirdik. Girdiğimiz çok gol pozisyonları vardı. Maçı çok daha erken koparabilirdik. İyi oynadığımızı, iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. En azından oyuncularımızın olaya ne kadar ciddi baktıklarını da gördük. Bundan sonra da her zaman söylüyorum kalan maçlarımızın hepsi zor” dedi.

“LİGİN BOYU ARTIK KISALIYOR”

Her geçen hafta ligin boyunun kısaldığını dile getiren Teknik Direktör Levent Devrim, “ Şu anda rakiplerimizle aramızda ciddi bir puan farkı var. Bu açıdan da bizim adımıza daha zor diyebilirim. Oyuncularımızda bir insan. Psikolojik olarak bazı şeyler devreye girebiliyor. Bu kadar puan farkının olduğu yerde oyuncularımızı motive etmek, ciddiyetlerini sahaya yansıtmalarını sağlamak kolay değil. Ligin boyu artık iyice kısalıyor. Allah nasip ederse bu puan farkını koruduğumuz takdirde 3-4 hafta içerisinde zannediyorum matematiksel olarak bazı şeyleri kesinleştireceğiz” diye konuştu.

“HER ZAMAN SÖYLEDİĞİM GİBİ MAÇ MAÇ DÜŞÜNÜYORUZ”

Teknik Direktör Levent Devrim, her zaman maç maç düşünmeye devam edeceklerini söyleyerek, “ Biz, artık her şeyi maç maç düşünmeye devam edeceğiz. En önemli maç önümüzdeki maç.  Hafta sonunda oynadığımız Erbaaspor maçını unuttuk. Şimdi deplasman da konuk olacağımız Halide Edip Adıvar maçına odaklandık. İyi bir takıma karşı oynayacağız. Onlarında bir play-off hedefi var. Onlarda geçen hafta deplasmanda kazandılar. Moral olarak ta iyi durumdalar. Bizi o deplasman da tek düşündüren sahanın zemini. Orası da bir halı saha. Bizim çok alışık olmadığımız bir saha. Ama Manisa Büyükşehir Belediyespor, o maçta konsantrasyonuyla, ciddiyetiyle, sahada olacaktır. Bir kaç eksiğimiz var. Alper ve Cihan sakat. Mehmet Yılmaz kart cezalısı. Ama görev alacak arkadaşlarımızda görevlerini en iye şekilde yapacaklardır. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un artık hedefi belli. Gelinen nokta da dediğim gibi daha da iyi mücadele ederek en kısa sürede matematiksel olarak işi bitirmek istiyoruz” diye konuştu.

“KALECİMİZ YUSUF, ÜZERİNE DÜŞEN GÖREVİ YERİNE GETİRDİ”

Kaleci Yusuf’un 71. dakikada yaptığı kritik kurtarışla da ilgili açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Levent Devrim, “ Maçın kırılma anları hep oluyor. Bizim kaçırdığımız pozisyonlarda kırılma anları. Daha önce 2. golü bulsak maç daha önce kopacaktı. Yusuf, iyi bir performans gösterdi bu pozisyonda. Kalecinin görevi gol yememek. Yusuf’ta üzerine düşen görevi çok iyi yerine getirdi. Çok abartmamak, büyütmemek lazım. Nasıl, forvet görevini yapıyorsa, savunma görevini yapıyorsa,  kalecide görevini yapacak. Yusuf üzerine düşen görevi yerine getirdi. Dakika itibarıyla yaptığı kurtarışın maçın kırılma anlarından bir tanesi olduğunu söyleyebiliriz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim