Yomraspor ile berabere kalıp puan farkını açmak fırsatını değerlendiremeyen Manisa Büyükşehir Belediyespor’da teknik direktör Levent Devrim golsüz geçen maçı değerlendirdi. İstedikleri oyunu ilk yarı sahaya yansıtamadıklarını ifade edemeyen Levent Devrim; “Maçın ilk yarısında çok iyi tempo yapamadık. Bizim en büyük özelliğimiz olan tempolu ve baskılı oyunu sahaya yansıtamadık. Bu coşkuyu yakalayamadığımız içinde pozisyon üretemedik. Çok fazla yan pas yaptık. Bu oyun tarzımızda rakibin işini kolaylaştırdı” dedi.

“İKİNCİ YARI POZİSYONLARI DEĞERLENDİREMEDİK”

İkinci ilk yarının aksine daha etkili bir futbol ortaya koyduklarını ifade eden Levent Devrim; “İkinci yarı ise özellikle 60. dakikadan sonra baskıyı kurduk. Tempoyu yükselttiğimiz andan itibaren pozisyonlara girdik. Ama yakaladığımız pozisyonları da gole çeviremedik. Kaybettiğimiz çok ciddi iki puan var. Bu maçtan gerekli dersleri çıkaracağız. Bu hafta gerekli önlemleri alıp haftaya oynayacağımız Kemerspor maçına en iyi şekilde hazırlanacağız. Yaşadığımız puan kaybını telafi etmek istiyoruz” dedi.

“AYAKTA KALAN TARAF BİZ OLACAĞIZ”

Sözlerine devam başarılı teknik adam Levent Devrim; “Yalnız bu ligde her takım her takımı yenebiliyor. Düzcespor puan kaybetti, Bayrampaşa yenildi, biz puan kaybettik. Bu tablo ligin ikinci yarısının ne kadar zorlu geçeceğinin bir göstergesidir. Ama gerekli dersleri çıkartıp ayakta kalan taraf olacağız. Bunun için çok daha fazla tempo ve çok daha fazla baskı yapmalıyız” dedi.

“MAALESEF HAKEMLER BÖYLE”

Son olarak Yomraspor maçının hakemi Yunus Dursun’un yönetimini değerlendiren Levent Devrim; “ Biz hakemlerden ekstra bir ayrıcalık beklemiyoruz. Ama burası 3.lig ve maalesef tecrübesiz hakemler görev alıyorlar. Art niyetli demiyorum ama bizim gibi futbol oynamaya çalışan takımları mağdur ediyorlar. Rakip ikinci yarının büyük bir bölümünü yerde yatarak geçirdi ve sadece 4 dakika oyuna dahil edildi. Maçın atmosferi ile tepkimizi gösterdik. Ama bu ligde hakemler maalesef böyle” diyerek sözlerine son verdi.

Editör: TE Bilişim