Spor Toto 3. Ligde şampiyonluk mücadelesi verecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Teknik Direktör Levent Devrim sezon öncesi kamp dönemini ve transfer politikası ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Antrenman sonrası basın mensuplarını sorularını yanıtlayan başarılı teknik adam Levent Devrim çok kaliteli bir kadro kurduklarının altını çizdi ve "Bu sene hedef ulaşacağız" dedi.
"GÜZEL BİR KAMP DÖNEMİ GEÇİRİYORUZ"
Afyon'da çok güzel bir ortam olduğunu ve kamp döneminin kendileri için gayet güzel geçtiğini ifade eden Levent Devrim; "Bildiğiniz üzere 10 Temmuz itibari çalışmalara başladık ilk kampımızı tamamladık ikinci kampımıza başladık. Sezon öncesi kamp yeri tercihimizi Afyon'dan yana kullandık. Burada ki hava şartları, antrenman sahalarından son derece memnunuz. Genel anlamda güzel bir kamp dönemi geçiyor. Düşüncelerimiz doğrultusunda olumlu bir kamp dönemi geçiyor. Tabi ki ufak tefek sakatlıklarımız oluyor. Bunlar olacak. Çünkü yoğun bir antrenman temposu ile lige hazırlanıyoruz. Genel hatlarıyla çok faydalı takım adına yararlı bir kamp dönemi yaşıyoruz" dedi.
"GOL SIKINTISI ÇEKECEĞİMİZİ DÜŞÜNMÜYORUM"
Manisa Büyükşehir Belediyespor'un gol yollarında sıkıntısı çekebileceği yönündeki sorulara cevap veren Levent Devrim; " Geçen sezon takımımız bilindiği üzere 59 gol attı. Bodrum Belediyespor'dan sonra grubumuzda en çok gol atan ikinci takımdık. Geçen seneki takımdan skor yükünü taşıyan isimleri bu sene de kadromuzda tuttuk. Alper, Berkin, Ali, Olcay gibi isimler bu senede bizim gol yükümüzü çekecektir. Hazırlık maçlarında gol yollarında sıkıntı çektiğimiz gibi bir görüntü oluşsa da oynadığımız hazırlık maçlarında çok pozisyona girdik. Özellikle Erzincan ve Payas maçlarında çok sayıda gol fırsatı yakaladık. Tabi yoğun bir kamp dönemi geçirdiğimiz için oyuncularımız yorgun olabilir. Bu kaçan golleri ben bu duruma da bağlıyorum. Dolayısıyla net bir şekilde gol sorunumuz olduğunu düşünmüyorum" dedi.
"SANTRAFOR TRANSFERİ OLABİLİR"
Transfer sorularına cevap veren başarılı teknik adam; "Santrafor transferine gelecek olursak bize önerilen çok isim var ama biz her ismi almıyoruz. Bu takıma yakışır bir isim bulursak, bizi hedefe götürecek bir isim olursa santrafor takviyesi yaparız. Eğer olmazsa da kadromuzun içinden santrafor eksikliğini çözebilecek kadro yapısına sahibimiz. Alternatifli bir kadromuz var" dedi.
"CENGİZ ERGÜN VE MEVLÜT AKTAN'A ÇOK TEŞEKÜR EDİYORUM"
Son olarak çok kaliteli bir kadro kurduklarını ifade eden Levent Devrim; "Zaten bu sene ki transfer politikamıza bakacak olursak bir üst ligden kaliteli isimlerini takımımıza kazandırmaya çalıştık. Aldığımız isimler hem üst ligden gelip hem de geçen seneyi ful oynamış, dolu dolu geçirmiş ve yaş olarak da genç isimler. Şunu da açık söyleyeyim geçen sezon bittiğinde kağıdı kalemi elimize aldığımızda bu takımı kurmayı beklemiyordum. Çünkü aldığımız isimler çok kaliteli ve üst liglerden iş yapmış isimler. Bu bağlamda ben sizin aracılığınızla Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e ve Sayın kulüp Başkanımız Mevlüt Aktan'a çok teşekkür ediyorum. Özveride bulundular ve çok kaliteli bir takım kurmamızı sağladılar" diyerek sözlerine son verdi.
Editör: TE Bilişim