TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren temsilcimiz Manisa Büyükşehir Belediyespor, Bandırmaspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenman öncesinde 1-0 galibiyetle ayrıldıkları Pendikspor ve cumartesi günü deplasmanda karşılaşacakları Bandırmaspor maçıyla ilgili açıklamalarda bulunan teknik direktör Levent Devrim, hakemler konusunda sıkıntılar yaşadıklarını dile getirdi. Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacakları Bandırmaspor maçını kazanıp, Pendikspor karşısında aldıkları galibiyeti daha değerli hale getirmek istediklerini ifade eden teknik direktör Levent Devrim, futbolcularına olan inancının tam olduğunu söyledi.

“ŞU ANDA İYİ DURUMDAYIZ, MORALLİYİZ”

Şu anda iyi durumda ve moralli olduklarını söyleyerek konuşmasına başlayan teknik direktör Levent Devrim, “ Deplasmanda aldığımız iki yenilginin ardından biraz sıkıntı yaşamaya başladık. Zor bir maç olacağını biliyorduk. 10 puanı olan ve iyi bir takıma karşı oynadık. Son üç maçında hanesine 9 puan yazdıran bir takıma karşı oynadık. Ama bizim en çok güvendiğimiz, inandığımız ve o anlamda çok mesafe kat ettiğimiz oyuncularımızın karakteri çok önemli. Bunu bu maçta tekrar gösterdiler. Önemli bir karakter gösterdiler bu maçta. Maçın içerisinde çok pozisyon yarattık. İyi oynadığımız bölüm sayısı çok fazla. Zaman zaman oyundan düştük ama sonuç itibarıyla maçın sonlarına doğru bulduğumuz golle de kazandık. Bir psikolojik eşikti aslında bu maç. 10 puan yaptık ve tekrardan bir hava yakaladık. Bunun devamı önemli” dedi.

“HAKEMLER KONUSUNDA BİR ŞANSSIZLIK YAŞIYORUZ”

Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacakları Bandırmaspor maçı öncesinde geri sayımı başlattıklarını sözlerine ekleyen teknik direktör Levent Devrim, “ Şimdi Bandırmaspor ile deplasmanda karşılaşacağız. Bandırma’yı yenip Pendikspor maçında aldığımız 3 puanı daha değerli bir hale getirmek istiyoruz. İyi durumdayız, moralliyiz şu anda. En büyük sıkıntımız, sakatlıklarımız var. 3-4 tane futbolcumuz sakat. Onun problemlerini yaşıyoruz sezon başından bu yana. İnşallah onlarda aramıza dönerler ve tam kadro olarak lige devam ederiz. Sezon başından bu yana hakem konusunda bir şanssızlık yaşıyoruz. Verilmeyen penaltılarımız oluyor. Daha öncede bunu Etimesgut, Kırklareli ve burada oynadığımız maçta yaşadık. Bir şanssızlık yaşıyoruz bu konuda. Art niyet düşünmüyoruz ama bir hakem şanssızlığı yaşıyoruz bu aralar. Sonuçta bu hakemlerle devam ediyor lig. Yapacak bir şey yok. Bizde hata yapıyoruz, hakemlerde hata yapacak. Biz kendi oyun anlayışımızla, kendi stretejimizle kendi yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim