Manisaspor Teknik Direktörü Kazım Akgün, geride kalan haftada oynadığı Gaziantepspor ve Cumartesi oynayacağı Bodrumspor maçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Akgün, taraftarlara da mesaj yolladı.

Gaziantepspor deplasmanın da son dakika golüyle galibiyeti kaçıran Manisaspor’da Teknik Direktör Kazım Akgün, bu maç ve Cumartesi günü oynayacağı Bodrumspor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Gaziantepspor’un 12. Hafta sonunda 12 puan topladığına dikkat çeken Akgün, “Evinde 3 galibiyet, 2 mağlubiyet almış bir takımdan bahsediyoruz. Eğer rakibimizin puanları silinmemiş olsaydı şu anda puan sıralamasında 13. Sırada olacaklardı. Geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig’de 34 maç oynayan, bu sezonla birlikte uzun süredir beraber oynayan bir takıma karşı galibiyeti kaçıran taraf olduk. Bize baktığımızda ise her hafta sakatlık ve cezalardan dolayı aynı 11 ile sahaya çıkamayan bir takımız. Buna rağmen 89. Dakikada kalemizde gördüğümüz golle galibiyeti kaçıran taraf olduk” dedi.

Manisaspor’un 22 haftadır deplasmanda puan alamadığını hatırlatan Akgün, “Gaziantep maçında galibiyeti kaçıran taraf olsak ta alınan puanın önemli olduğunu düşünüyorum. Artık iç ve dış saha da yenilgiyi kabul etmeyen, rakipler için sıralamada ki yerimizin önemi olmadan tehlikeli bir takım haline geldik. Buraya gelmeden önce görevi kabul etmem de ki en büyük etken olan genç kadromuzun, inançlı ve hırslı oyunculardan kurulu olmasının meyvelerini almaya başladık. Kazandığımız, berabere kaldığımız ve kaybettiğimiz maçlarda artık yenilgiyi kabul etmeyen, oyunun her anına ortak olan bir Manisaspor izlettiriyoruz” şeklinde konuştu.

Daha oynanmamış 22 maç olduğunu ifade eden Teknik Direktör Akgün, “Bu 22 haftada kurtuluş mücadelesi adına elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Bodrumspor, TFF. 1. Lig’den yaptığı transferlerle şu ana kadar oynayacağımız en tecrübeli takım konumunda. Bu maçta da elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Bugüne kadar bizi yalnız bırakmayan, cefakar taraftarımızı tribünlere davet ediyoruz. Maçın skoru ne olursa olsun 90 dakika boyunca bizi desteklemelerini istiyoruz. Herkes tarafından yalnız bırakılmış olan takımımız, tribündeki taraftarımızın verdiği destekle Sakaryaspor ve Eyüpspor maçlarında neler yapabileceğini gösterdi. Bu nedenle bize inanmaya ve sonuna kadar desteklemeye devam etsinler. Bodrumspor maçında da bugüne kadar olduğu gibi ribündeki yerlerini alsınlar ve desteklerini sürdürsünler” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim